Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeret senki? (nem...

Miért nem szeret senki? (nem önbizalom hiányos vagyok:D)

Figyelt kérdés
Miért nem szeret engem senki? nem értem. barátságos, kedves, humoros, okos, igazságos, kicsit félénk de ha jó a kedvem akkor az asztalon táncolok fél meztelenül:D, rendellenes pozitív(eddig), mindenkinek csak a jót akaró ember vagyok. halál komolyan soha semmit nem tettem senki ellen, még az ellen se aki utál, inkább meghívtam valamire h megbeszéljük a problémákat. persze gondolni gondoltam rosszra néha, de hát ki nem. külsőre pedig a soványságomon kívül elég sok csajnak tetszem. viszont, soha senki nem szeretett még, de tényleg. max annyira keletem mindenkinek h kielégítsem a testi vágyait. könyörgöm miért van ez? tekintsünk el a nőktől...miért nem tud egy ember sem szeretni mint embertársát? jó, persze, itt mondogatják h így imádnak úgy a legjobb barátaim(visszahallom ezeket szal nem kamu)de senki de senki nem mond egy jó szót rám vagy arra amit csináltam. ma este is egy elvileg jó barátommal(lány) mentem bulizni h pasit keressek neki, mert ugye vele se jött össze, és akit végig szidott nekem, végül annak a karjába kötött ki...eleve...hazudott...a másik h 1 perc alatt kitalálta h keressek magamnak csajt mert ő vele lesz...ez még nem is olyan nagy baj, de h utána dumálnék vele(más is beszélt velük) és azt mondja h húzzak el...hát az kicsit túlzás. a boromat meg leszrozza...mind1...nem pofázok tovább...úgyse válaszol senki.. :D
2010. febr. 21. 04:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
amúgy az a bajom h CSAK azért hívnak mert szórakoztató vagyok és nem azért mert úgy szeretnek ahogy vagyok...persze azért van vmi abban amit mondasz. :)
2010. febr. 22. 19:29
 22/30 anonim ***** válasza:

de nem értesz, hani! :D arról beszélek, hogy nincs rajtad bohóc ruha, a szórakoztató jellemed a Szerethető tulajdonságaid egyike. fogadd el. :))

hát én sajna priv mélt nem tudok, tudod, pár ember iszonyat béna ebben. :D úgyhogy megmaradok itt. :)

2010. febr. 22. 19:33
 23/30 anonim ***** válasza:
ó, megvagyok a méllel.. ;) de nem értem, hogy ha itt van már ez a betelhetetlen "üzenőfelület", miért nem elég ez.. ;):D
2010. febr. 22. 19:36
 24/30 A kérdező kommentje:

te nem értesz kicsi szívem :D pont ezt mondom h tudom h azért hívnak, de pl. van olyan akit meg csak úgy hívnak pedig csak elrontja a depizésével a bulit...inkább lennék olyan, mert őt szeretik, nem hiába hívják ennek ellenére is. amúgy meg nem béna vagy, hanem vak vagy kamus. :D ott van a kérdés végén h A kérdés kiírásának időpontja: "tegnap 04:17

Privát e-mail a kérdés kiírójának" szép kékkel. :D nah mind1, nem erőszakoskodom. :D köszi a választ. :)

2010. febr. 22. 19:39
 25/30 A kérdező kommentje:
nah, tudsz te ha akarsz. :):D egyébként meg őő :D:D szép az időnk nem de? :D
2010. febr. 22. 19:40
 26/30 anonim ***** válasza:

szia tegnapi 13:10es vagyok. nagyon örültem annak amit írtál

"örülök neki h vannak még ilyen emberek mint Te. :)" nah szóval nem a kérdéshez tartozik, de tudod, nem csak úgy a semmibe dumálok és jól esett, h ezt írtad. az apukám 3 hónapja meghalt, és anyunak már előtte is volt mással kapcsolata. nagyon mérges voltam rá, apu meg is kérdezte, h van e vkije, de ő ezt letagadta. apu halála után anyut már a következő héten az a másik hapi hozta haza, tökre kiakadtam. múlthét elején még nem is beszéltem anyuval, de aztán rávettem magam. úgymond rábólintottam a kapcsolatára, mert mondtam, h megértem hogy ő is csak egyszer él, meg h szeretne még boldog lenni, és biztos neki is rossz. hát ez van, számomra ez rossz érzés, de az életben legalább egyszer mondhatom, h nem csak magamra gondoltam + tudod ez a szeretet

2010. febr. 22. 19:45
 27/30 A kérdező kommentje:

Szia, először is részvétem.

Másodszor pedig igazán nem szép amit anyukád csinált, nem értem miért nem lehetett legalább 2 hetet az édesapád emlékére szánni. Mindenesetre tőled, szép és önzetlen gesztus volt. fel a fejjel és kitartás.

2010. febr. 22. 19:53
 28/30 anonim ***** válasza:
köszi nem akartam kedved szegni. nocsak te komoly is tudsz lenni? inkább legyél vidám, meg sokat beszélős - attól másnak is jó kedve lesz :D
2010. febr. 22. 20:14
 29/30 A kérdező kommentje:

kijózanodtam...mint boldog bobby a jóbarátokban. :D nem amúgy, csak kicsit tényleg kedvem szegik az ilyen történetek, hogyha még sikerülne is egy komoly kapcsolatot kialakítanom akkor úgy is megcsalna... :D

meg egy kicsit abszurd lett volna erre vicceset írni. :):D

2010. febr. 22. 20:26
 30/30 A kérdező kommentje:
hani! :D most vagy beparáztál, vagy ide várod a választ a privátra? :D az az e-mail címedre megy. :)
2010. febr. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!