Miért nem szeret senki? (nem önbizalom hiányos vagyok:D)
Figyelt kérdés
Miért nem szeret engem senki? nem értem. barátságos, kedves, humoros, okos, igazságos, kicsit félénk de ha jó a kedvem akkor az asztalon táncolok fél meztelenül:D, rendellenes pozitív(eddig), mindenkinek csak a jót akaró ember vagyok. halál komolyan soha semmit nem tettem senki ellen, még az ellen se aki utál, inkább meghívtam valamire h megbeszéljük a problémákat. persze gondolni gondoltam rosszra néha, de hát ki nem. külsőre pedig a soványságomon kívül elég sok csajnak tetszem. viszont, soha senki nem szeretett még, de tényleg. max annyira keletem mindenkinek h kielégítsem a testi vágyait. könyörgöm miért van ez? tekintsünk el a nőktől...miért nem tud egy ember sem szeretni mint embertársát? jó, persze, itt mondogatják h így imádnak úgy a legjobb barátaim(visszahallom ezeket szal nem kamu)de senki de senki nem mond egy jó szót rám vagy arra amit csináltam. ma este is egy elvileg jó barátommal(lány) mentem bulizni h pasit keressek neki, mert ugye vele se jött össze, és akit végig szidott nekem, végül annak a karjába kötött ki...eleve...hazudott...a másik h 1 perc alatt kitalálta h keressek magamnak csajt mert ő vele lesz...ez még nem is olyan nagy baj, de h utána dumálnék vele(más is beszélt velük) és azt mondja h húzzak el...hát az kicsit túlzás. a boromat meg leszrozza...mind1...nem pofázok tovább...úgyse válaszol senki.. :D
És lehet hogy együtt megtudjuk oldani problémákat.
2010. febr. 21. 09:02
12/30 anonim válasza:
Nekem már most nagyon szimpatikus vagy:)Jófej lehetsz:D
16/L
2010. febr. 21. 10:15
13/30 A kérdező kommentje:
aranyos vagy utolsó. :) 19 éves vagyok amúgy. :) utolsó előtti meg írj ha gondolod privátot.
am meg unatkoztam azért írtam ennyit. :D am lehet tényleg sokat beszélek, nah de amúgy komolyan. :):D valami tipp? :)
2010. febr. 21. 10:58
14/30 anonim válasza:
wow. te is ennyire sokat beszelsz, mint en =))dobhatsz nekem is egy privit : DD 17/L
2010. febr. 21. 11:18
15/30 anonim válasza:
nah akkor nem vagyok egyedül. nekem is ilyen gondjaim vannak, én is magammal szoktam beszélgetni, csak úgy hogy közben tükör van a kezemben:D de legalább így kibeszélhetem magam. jah meg írtad, h az élet értelme önzetlenül szreteni. erre én is néhány napja jöttem rá és ettől sokkal jobb fejnek érzem magam. nekem sincsenek igazi barátaim, de már nem is akarom olyan görcsösen hogy legyenek, és azóta másokkal (akiket nem annyira ismerek)is sokkal jobban el tudok lenni. a lényeg hogy jól érezd magad, és ne rágódj azon, h mi veled a gond. látod a kommentelők is bírnak, és ha valaki bír, akkor szerethető vagy... jah és néha pihenj egy kicsit
2010. febr. 21. 13:10
16/30 anonim válasza:
hmm engem sem szeret senki, pedig nem is vok olyan szörnyű xD
Sztem is jófej vagy mégha kissé túl bőbeszédű is. :)De attól h nem mondják ki, még lehetsz sok barátod számára fontos meg minden ;)
2010. febr. 21. 13:35
17/30 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, örülök neki h vannak még ilyen emberek mint Te. :) mármint h Te is rájöttél erre. mert most na, ha mindenki így gondolná, akkor mindenki boldog lenne, mennyivel szebb lenne a világ? és a szeretett ingyen van. ez a szörnyű benne, hogy még így se adnak belőle. am tudom h szerethető vagyok, és szeretnek is, csak nem igazából, tiszta szívből, és ez fáj.
utolsó: én szeretlek. :) aranyos vagy te is. amúgy nem tudom...úgy érzem h csak kihasználnak, mármint azt használják ki h jófej vagyok. szóval csak azért hívnak bulizni h szórakoztassam őket, és nem azért mert szeretnek...
2010. febr. 21. 13:52
18/30 A kérdező kommentje:
ja és nem beszélek sokat. :D vagyis de, csak mindenki szereti :D szóval szerintem ez nem gáz. ha más lenne a téma ti is élveznétek. :):D
2010. febr. 21. 13:53
19/30 anonim válasza:
azért hívnak buliba, mert te tudod őket szórakoztatni, nem azért, mert szeretnek téged? szerintem itt a szeretet meg a szórakoztatás összefügg. szórakoztató vagy, tehát szeretnek. érted... :)
amúgy nagyon jó fej vagy, én nagyon bírnálak szerintem! =]]]]]
L/18
2010. febr. 22. 19:12
20/30 A kérdező kommentje:
hát írj egy privátot akkor és kiderül h mennyire bírnál. :):D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!