Segítség! Viszonzatlan szerelem. Mit tehetnék?
Már lassan egy éve reménytelenül szerelmes vagyok egy olyan személybe, akivel hetente kétszer-háromszor találkozom.. mert munkatársak vagyunk...
először azt hittem hogy csak kötődöm hozzá, de hamar rá kellett jönnöm, hogy SAJNOS szerelmes lettem.
Azért mondom hogy sajnos, mert több dolog is hibádzik a dologban...
Egyrészt van közöttük vagy 15 év különbség, ez még önmagában nem is zavarna engem, de ami még rosszabb hogy ő házas...
És most jön csak a hab a tortán: Egyneműek vagyunk...
Tudom, hogy ez így lehetetlennel tűnik, de én hiszek a "csodákban".
Lehet, hogy álomvilágban élek, de mindig is az éltetett, hogy márpedig mindenki megérdemli a szerelmet.. és úgy gondolkodom, hogy én beleszerettem ugye ebbe az illetőbe, de Őnem tud róla, akkor is valahogy átjön neki az érzés, -mivel nem lehet elrejteni- és akkor ő is elkezd valamit érezni irántam... és csak idő kérdése hogy ő is ugyan azt érezze mint én...
Annyit még elmondanék, hogy a munkakapcsolatunk elég jó, sokat beszélgetünk, én szoktam vele viccelődni, és néha (nem feltűnően) bókolni.
Viszont munkán kívül nem szoktuk tartani a kapcsolatot..
(Ez nem csak kamaszkori fellángolás, ezt biztosan érzem. Egy fellángolás nem tart eddig.. nem utolsó sorban: minden nap, minden reggel rá gondolok. Most már ott tartok, hogy aludni sem nagyon tudok..
Csak akkor vagyok boldog, ha vele vagyok, és már egy érintésétől a fellegekben járok... ha épp nincs a közelemben, vagy depibe esem és senkivel nem akarok beszélni, aki nem Ő, vagy kvázi idegbetegen viselkedek mindenkivel..
Még annyi hogy majdnem mindenkire féltékeny vagyok, aki a közvetlen közelébe kerül és érintkezik vele... de csak azért mert én kissé félénk vagyok, és nem merek még hozzá érni sem, mert félek hogy már az érintésemből megtudja, hogy mit érzek.
pedig néha mikor ott áll mellettem, olyan jó lenne megölelni. de tudom hogy nem tehetem...
Kiegészíteném még azzal, hogy szerintem én sem vagyok ellenszenves neki, mert szinte mindig mosolyog rám, becézget... Tudom hogy ez még nem biztos hogy jelent valamit, de én azért mégis reménykedem..
Valaki tudna segíteni? mi történik most velem? van értelme reménykednem vagy mondjak le róla? szóljak neki vagy titkoljam tovább? ha elmondom neki nem romlik meg a kapcsolatunk? ha tovább titkolom, nem őrülök bele? Van nála esélyem egy gyerek és egy házastárs mellett?
Remélem jól fogalmaztam... Azért írtam ide ki, mert nem szeretnék pszichológushoz fordulni...
Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna segíteni, mert lassan belefulladok a felhalmozódott érzelmeimbe..
Bocsánat a hosszú regényért, de csak így tudtam fogalmazni hogy nagyjából minden érthető legyen hegyiről tövire.. :/
16/L
Juj ez elég szép kis eset.
Na szóval én a következőket tudom mondani:
1. Iszonyat ritka, hogy valaki a házassága alatt jöjjön rá, hogy meleg. Ez a nő férjhez ment talán gyerekei is vannak tehát nekem nagyon úgy tűnik, hogy hetero és szereti a férjét vagy legalábbis a pasikat.
2. Persze, hogy becézget kis túlzással akár a lánya is lehetnél biztos érzi, hogy kedveled talán ő is kedvel de nem úgy, ahogy te /szeretnéd/. Kedvességből becézget.
3. A szerelmesek egyik hibája, hogy annyira akarják a kiszemelt személyt, hogy a legkisebb dologba is belelátnak valamit, amit akarnak.
Ha a másik rámosolyog, kedves vele, elmegy vele kávézni stb. akkor jön az, hogy juj biztos én is tetszem neki. Nem akarlak letörni de ez nem mindig van így.
4. Ha elmondod neki akkor van rá kb. 100%, hogy kiakad. Szerintem nem meleg a csaj... ennyi idősen már el tudja dönteni pasival, vagy nővel akar élni.
Ráadásul te még kiskorú vagy tehát hátsón billenthetnék érte.
5. Egyébként meg kamasz vagy most alakulsz érzelmileg.
Nekem is volt ilyen korban, hogy egy évig kb. szerelmes voltam valakibe, aki rám se bagózott. Túléltem.
Ha az érzelmeket nem táplálják elmúlnak. Jön még annyi érzés az életedben csak győzd őket megoldani.
6. Csúnya dolog belemászni egy kapcsolatba! Remélem ha egyszer megtalálod a párod neked nem kell ezt elszenvedned.
Lásd be: 16 éves kiskorú kamasz vagy a legzűrösebb időszakodat éled, alakul az életed, tombolnak a hormonjaid, és odáig vagy egy férjes, családos nőért.
Na szóval vegyél egy nagy levegőt nézz szét a világban és keress valami elfoglaltságot. Egyszer ez is elmúlik akármilyen hihetetlen.
A szerelmesek meg egyébként is egy álomvilágban élnek.
Köszönöm a válaszodat!
Nagyon hasznos és mindennel egyet értek, amit leírtál.
Bár szomorú vagyok, hogy annak tudatában kell élnem, hogy soha nem lehet köztünk semmi, de bele kell törődnöm hogy ez nem fog összejönni.
Még ha most úgy is érzem, hogy soha nem fogok mást szeretni, úgy mint Őt, valahogy túl kell lépnem rajta..
De azért munkán kívül elhívhatom valamikor egy ilyen baráti programra (kávézás, vagy csak beszélgetni)? az még beleférne?
Elhívhatod de lássuk be nem csak egy beszélgetés miatt hívnád, úgyhogy csak szenvednél. Minek kínozni magad?
Jobb ha tartod a távolságot.
Mellesleg 16 évesen az ember még nem tudja, mi is az az igazi szeretet/szerelem mert még nincs élettapasztalata, komolyabb emberismerete.
Sok mindent érez ilyenkor az ember, kamaszkor meg első nagy szerelem és mindenki belehal egy kicsit és jön az, hogy soha, senkit nem fogok szeretni így.
Jaj dehogynem! Még jobban!
Nekem is volt ilyen egy év plátói szerelem középsuliban és úgy éreztem sose mászok ki belőle ma meg már csak röhögök az egészen sőt ha jobban belegondolok nem is értem, mit zabáltam azon a srácon mert még jóindulattal sem lehetett volna helyesnek nevezni.
És az sem biztos, hogy leszbi vagy ez még alakul.
Pláne ha eddig fiúk is tetszettek neked de ezt már csak te tudod.
Igazából csak azért hívnám el, hogy beszélgessünk, és hogy még jobban megismerjem.
Mert ha már tudom, hogy ebből úgysem lehet több, legalább szeretném ha barátként tekintene rám, és én is megpróbálnék úgy tekinteni rá.
Fontos nekem, annyira ez az ember, hogy erőt vegyek magamon, és elengedjem.. Még ha nehéz is lesz.
Amúgy ami azt illeti, eddig sem nagyon voltam oda a fiúkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!