Mitől lehetek ilyen?
Hm a szüleid mennyire foglalkoznak veled? Próbálhatod esetleg őket pótolni ezzel a viselkedéssel.
Az is lehetséges, hogy magányos vagy, nem tudod, kinek elmondani a gondjaidat...
És ez egyértelműen valamifajta biztonságérzetet ad neked.
Biztos van erre valami pszichológia szakszó, ha betegség, lehetséges, de az is lehet, hogy nem.
Csak ne hidd azt, hogy akkor leszel valaki, értékes ember, ha mindig melletted van egy ilyen, bizonyos értelemben "magasabbrendű" személy. Nem az ő elismerésüktől leszel értékes. Most is értékes vagy. Próbál elengedni őket szerintem, és nem velük "megbeszélni" a gondjaidat, hanem magaddal. Jah igen és azt gondold még végig, hogy ez csak ragaszkodás, vagy szeretet is? Mert az kettő nem ugyanaz.
Remélem segítettem valamit.
utolsó vagyok.
Jah és az nem feltétlenül baj, hogy jó képet akarsz mutatni magadról. Szerintem azzal, hogy nem szarsz a véleményükre, megtiszteled őket. Végülis mégis intelligens emberek (általában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!