Ha meglátsz egy gyereket egyedül parkourt és egyéb szaltókat gyakorolni, mit gondolsz róla?
Figyelt kérdés
Hogy ki ez a gyökér aki itt mutogatja magát másoknak?
Vagy, hogy milyen menő vajon, hogy csinálja?
Persze léteznek más alternatívák is, neked mi jut eszedbe ilyenkor?
2015. ápr. 6. 02:43
1/5 anonim válasza:
Hogy milyen menő vajon, hogy csinálja.
2/5 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy parkourt és egyéb szaltókat gyakorol. Ettől még nem lesz se gyökér, se menő.
3/5 anonim válasza:
gyakran láttam srácokat ilyeneket gyakorolni a parkban, és menőnek találtam
4/5 Andris9900 válasza:
azt gondolom hogy odamegyek hozzá és ha mozoghatnékom van meg olyan cuccban vagyok akkor beszállok mellé vagy ha nem akkor csak dumálok vele.:D és ha jól csinálja amit csinál akkor nem azt gondolom hogy menő hanem kielemezem a mozdulatait és belemerülök a momentumokba.:) egy rendes parkour-os hasonlóképp cselekedne.
5/5 anonim válasza:
Mivel én is parkourozok, így valószínű csatlakoznék hozzájuk. Ha külső szemmel nézném, akkor valszeg azt gondolnám h ez egy veszélyes de jó dolog és ha jól csinálná még le is videóznám. És örülnék h inkább mozognak ahelyett h szipuznak valamelyik sarokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!