Mit tehetek ebben a kötött helyzetben?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs életem. 18 éves vagyok, a szüleim szerint magamért felelek és csinálhatok bármit.
A baj gyökere az, hogy felnôttkorba lépésem elôtt anyámék erôs pórázon tartottak, nem mehettem elég gyakran barátkozni, bulizni, élni. Leültettek a gép elé és mivel kitûnô tanuló vagyok úgy gondolhatták mindenem megvan. Ez sosem volt igaz, de nem mertem elmondani és most már teljesen kiléptem a szociális életbôl. Ôket ez nem érdekli.
Mit tegyek? Nem merek kimozdulni a házból, félek, hogy elfogy a megtakarított pénzem és teljesen elfelejtenek.
Diákmunkát vállalnék, de az lerontaná a tanulmányi átlagom. Ettôl is félek. Mit tehetnék ebben a kötött helyzetben?
2015. ápr. 3. 08:59
1/1 szántóvető válasza:
diákmunka vagy valamilyen szabadidős vagy sporttevékenység hogy vissza szocializálódj és emberbarátabb legyél ill hogy megszabadulj a szorongásaidtól.túl sok mindentől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!