Mit tehetek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nos, belekezdtem egy történet kigondolásába, amit később képregény formájában szeretnék véghez vinni. Szeretek történeteket kitalálni és rajzolni, (ezért is szeretnék belekezdeni) de valahogy a történet forgatókönyv szerű leírása, megfogalmazása nem az erősségem... Egyszerűen annyi ötlet megfordul a fejemben, de nem tudom őket papírra vetni. De ha valaki megírná a forgatókönyvet helyettem, akkor úgy érezném ez nem az én alkotásom. Mintha én csak lerajzolnám azt amit más megírt... Szeretném ha a sajátom lenne, amit csináltam.2010. nov. 2. 18:43
1/8 A kérdező kommentje:
Valaki tudna segíteni ez ügyben?
2010. nov. 2. 19:18
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez mi volt?... Kössz a hatalmas segítséget...
2010. nov. 3. 09:26
4/8 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy amikor van egy ötletem, annak jelenete filmszerűen levetül az agyamban és mikor neki látok leírni azt a jelenetet valahogy nem megy... Nem tudom szöveggé formázni azt ami mozgóképszerűen pörög le az agyamban. Valahogy nem tudom hogyan írjam le.
2010. nov. 4. 09:29
5/8 anonim válasza:
És mi lenne, ha csak rajzolnál? Végülis a képregénynek az a lényege, hogy rajzok vannak benne, néhány helyen magyarázattal vagy egy kis párbeszéddel. Vagy nem? :)
6/8 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnád írás helyett diktafonra mondani az ötleteid, aztán később alakítani belőlük történetet.
8/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted utolsó? Semmi de semmi esélyem arra, hogy egyszer az életben megrajzoljak egy saját képregényt?
2010. nov. 5. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!