Hány éves korotokig tudtok visszaemlékezni? És mi az a legkoraibb élmény/esemény vagy bármi amire emlékeztek?
Pl:emlékszem amikor járókából néztem a knight ridert(de csak az elejére emlékszem ahogy kezdődik)
És arra is emlékszem amikor tanítottak járni...
Sajnos nekem sincs korábbi emlékem négyévesnél: akkor kaptam emg a négykerekű biciklimet, és hazasétáltunk a családdal (legalábbis anyu meg a nagymama ott volt). A sétálás úgy történt, hogy ők sétáltak az út szélén, én meg nagyjából egy km/h-val randalíroztam előttük a négykerekűvel. Piros bicaj volt, imádtam, és utána bundáskenyeret ettünk.
Én most vagyok terhes, és a Lelki köldökzsinór c. könyv szerint már most kommunikálhatnék a poronttyal (bár még csak 14 hetes - majd ha mozog, akkor megpróbálom.)
Annyiban nem jó a könyv, hogy tele van idegen szakkifejezésekkel, és néhol össze-vissza rémisztgetik a kismamákat (az a legrosszabb ha nem veszel tudomást a gyerekről - hogy a fenébe vegyek tudomást ha még meg se moccant?? első gyerek. Kitettük az uh-képet a tükörre és annyi.)
Szóval bocsi ha off voltam:)
Állítólag ha négyéves koruk előtt megkérdezed a gyerekeket, hogy mondják el hogyan születtek, meglepő dolgokat mondanak: leírják saját szavaikkal a császármetszést, a szülési komlikációkat, mindenfélét. Kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!