Szerintetek teccem neki?
folyton engem néz és követ
ma pl. áltam a padon a barátnőmel beszélgetem és le emelt a padról és totál lesokkoltam mert meglepőtem de viszont folyton piszkál h ebbe meg abba vagyok szerelmes
léccy segitsetek! és ha igen mit tegyek?
ez így már bonyolultabb. :S A barátnőd gondolom nem tudja, hogy neked is bejön a srác, s tiszta ideg mikor azt látja hogy téged emelget.
Nekem is volt 2 barátnőm akiknek egyazon fiú tetszett.
A srác elkezdett járni a legkevésbé tetsző lánnyal, akkor még nem tudta, hogy a másik is milyen jó fej s sokkal értelmesebb, s kb 1hónap után otthagyta a csajt majd a másikkal kezdett randizni, persze a csaj félt attól a mit fog szólni a másik, de a legkevésbé tetsző végül belátta, hogy illenek egymáshoz, s ha nem tud mit ellene tenni, ha a srácnak nem ő kell, hanem a barátnője.
Lehet kicsit érthetetlen, de még korán van, az imént keltem fel:P.
Nah igen evvel arra akartam célozni, ha a barátnőd tényleg olyan jó barátnő belátja, hogy ha te kellesz a srácnak ő nem tud ellene úgysem semmit tenni, s hagy titeket boldognak lenni, amellett igen, hogy ő nagy fájdalmakat fog átélni :(.
Szemezget veled? Ha igen, tedd te is azt, s közben mosolyogj, valahogy így kellene a tudtára add.
Sok sikert. Az előző voltam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!