Mit tegyek ha a gyermekem szellemet lát?
Tegnap kint öntöztem a virágokat, és a kislányom ott játszott mellettem. Egyszercsak megszólal: szerintem még nincs elég jó idő hogy pólóban legyél.
Azt hittem nekem mondta, de nem értettem miért hisz rajtam volt egy pulóver
-de hát van rajtam pulcsi!-mondtam neki
-nem én a néninek mondtam!-mondta, és a terasz felé mutatott. Odanéztem, nem volt ott senki. Azt hittem csak játszik
-milyen néni?-kérdeztem tőle.
Csak egy póló van rajta.-mondta aggódva. Kezdtem aggódni
-hogy néz ki?
Rózsaszín a pólója és szőke haja van. -mondta.-nem fog megfázni?
-mit csinál a néni?
-a padon ül és vacog. -jelentette ki-adj neki egy kabátot mert fázik. Majd sarkon fordult és bement a házba
Vedd komolyan és segitsd őt. Általában minden kisgyerek lát, de idővel a fentihez hasonló reakciók miatt bezárul e képességük. Felelős szülőként biztos nagyon jól fogod kezelni a helyzetet.
Megtanítani,
- amit ő lát azt nem mindenki látja, és sajnos sokan amit nem látnak, nem tartják valósnak. Ezért ezt nem kell mindenkivel megbeszélni, ne mondják, "hazudós vagy"
-tisztázza a szellem miért jött, tudtok e neki segíteni, jó szándékkal jött-e.
"Ha ártó szándékkal jöttél akkor eltévedtél nem itt van a helyed menj utadon"
És nem utolsó sorban tisztázd gyerekkel, hogy Te sajnos nem látod, de elhiszed hogy ott és ugy van ahogy Ő mondja, és mivel ő még gyerek, kell a Te segítséged. és ketten együtt segitetek a rászoruló szellemeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!