Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem teszem meg azt amit...

Miért nem teszem meg azt amit meg kéne tennem?

Figyelt kérdés

18F

Nem tudok egyetlen lány ismerőst sem szerezni, maximum úgy ha haverjaim bemutatnak valakinek, vagy hoznak magukkal valakit a társaságunkba és ott beszélgetünk. Nem sok barátnőm volt eddig, mert félek. Azt kéne tennem, hogy odamegyek, még ha ismeretlen is, és elkezdek vele beszélgetni, aztán elhívom valahová, hogy jobban megismerjem. Számos oka van miért nem teszem (és ezeken túl kéne lépnem, de nagyon nehéz).. Sokat foglalkozok azzal, hogy mit gondol rólam a lány, ki ez a lúzer aki megszólított, mit akarhat. Tudom, hogy fájdalmas ebbe belekezdeni sok csalódás ér, de annyira félek, hogy inkább bele sem kezdek...

Nem tudok ismeretlen lányokkal még beszélgetni sem, ha haverjaim jelen vannak, érzelmekről végképp nem tudok beszélni.. Megintcsak a "mit gondolnak rólam" gondolat.. De ha nincsenek ott a haverok akkor sem merek. Még azt sem tudom, hogy miről beszéljek egy ismeretlen lánnyal, vagy hogy milyen reakciót váltok ki belőle..

Nem vagyok csúnya, és az élet más területein sikeres vagyok. Sportolok, zenélek, jól tanulok, mindenben sikereket érek el, de valahogy ez a probléma mégis nagyon bánt...

Mit tehetnék? Esetleg valami személyes tapasztalat vagy valami hogy kinek mi sikerült?

2015. márc. 20. 12:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Vállald fel magad, ne érdekeljen hogy mit gondol rólad, és ne félj az elutasítástól. Hidd el általában ha valaki megnyílik az legtöbbször kap egy nagyot lelkileg. De emiatt nem kell abba hagyni, fel kel dolgozni és újra meg kell tenni. Mi emberek nem olyanok vagyunk hogy könnyen elfogadjuk a másikat.
2015. márc. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!