Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy egy kis dobozba vagyok bezárva és hiába kiabálok, senki nem vesz észre?
Hát sajnos a múlton nem lehet változtatni, a jelent tudod befolyásolni, ha kiállsz a sajátod mellett. Ez gyakori egyébként is hogy nem találják a jó életet az emberek, nem tudnak kiben bízni, segítséget várni, sok konfliktust kell átélni. Sajnos ez nem ritka, én is így vagyok, senkim se volt soha igazi támaszom, ma is összevitáztam anyámmal, folyton piszkál, a másik szülőm pedig idegbeteg, én iszom a levét.
Én nem tudok egyik lánytól vagyis qvától a másikhoz járni se, nincs pénzem, szóval neked ez egy lehetőség a feltöltődésre. Találni kellene olyan barátot vagy baráti kőrt, akikkel jól ellehetsz.
"Szeretethiányom van, senki sem figyel oda rám, míg én maximálisan próbálok mindenkinek megfelelni. Ráadásul mostanában eljutottam arra a szintre, hogy egyik pasitól a másikig futok, hogy a pillanatnyi öröm idejére biztosítsam a hiányzó szeretetet."
Azzal,hogy kimondtad mi a probléma,kimondtad a megoldást is.A környezeted úgy fog viszonyulni hozzád,ahogy te magadhoz.Kiszolgáltatottnak érzed magad? Az leszel! Az önző emberekre jellemző,hogy irritálja őket a megfelelési kényszer,ezért ugranak rá,mint cápa a véres rongyra.Amit gondolsz magadról,azt kiírod a homlokodra,mint egy hirdetést."Szerencsétlen vagyok,rúgjatok belém,mert többre nem vagyok érdemes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!