Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki, hogy jellemezné magát?...

Ki, hogy jellemezné magát? Őszintén és csak az igazat írjátok le.

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt kifelejtettem, hogy nagyszájú, bunkó, tuskó, lenéző is tudok lenni (ha emberek közt vagyok csak ezek a tulajdonságaim jelennek meg)

És egy kétballábon járó péntek13-i csődtömeg.

2010. febr. 15. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kívülről látnám magam, azt gondolnám, hogy nem is vagyok ember, csak egy gép. Hogy nincsenek érzéseim, hogy semmi sem tud meghatni és elszomorítani, vagy felvidítani. És a többi ember tényleg így látja. Senkinek sem tudok megnyílni teljesen, és bár szeretnék, nem tudok megbízni teljes mértékben senkiben. Néha még magamban sem. Nem tudom kifejezni az érzelmeket, nem szeretek ajándékot adni, és fogadni, mert attól félek, nem fog látszani rajtam, hogy örömmel adom/kapom. Ha meg kell valakit ölelnem, esetlen vagyok. Nem szeretem az embereket, az állatokért viszont odavagyok.

Általában azt hiszik rólam, teljesen ártatlan vagyok. Szerintem nem normális, ahogy viselkedem, amiket gondolok, nem is szoktam beszélni ezekről a dolgokról senkinek.

Borzasztóan félek attól, hogy elveszítem azt az egyetlen embert, aki mostanra igazán fontos lett nekem. Sosem szerettem még senkit annyira, mint őt, és valószínűleg nem is fogok. Már-már betegesen ragaszkodom hozzá...

Ha valaki nem szimpatikus, azzal nagyon bunkó tudok lenni, persze miután rájövök, hogy már megint mennyire hülye voltam, már rég elküldtem a fenébe szerencsétlen embert. Képtelen vagyok kimondani a "bocsánat" és a "szeretlek" szavakat.

2010. febr. 15. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Aljába véve magammal pesszimista másokkal optimista.Depressziós, élet utáló, mindenért magamat hibáztatom és nem tudok örülni még az apró jó dolgoknak sem.Állatszerető, a párommal szemben udvarló, kedves, segítőkész, amúgy meg lusta és gyáva, nem vagyok megelégedve magammal.Őszinte, lelkiismeretes. Régen mások előtt bohókás, viccelődő, hülyeségeket beszélő, gyereks lány voltam,de otthon megváltozom és magamba zárkózom, magányos és egyből mindent rossznak látok ha leszidnak, mindent el tudok rontani(kepacsolatban).
2010. febr. 17. 07:20
 14/17 anonim válasza:
100%
emberbarát
2010. febr. 17. 09:20
 15/17 anonim válasza:
Antiszociális, pesszimista, depresszióra hajlamos, önbizalom hiányos...szóval 2 lábon járó szerencsétlenség! 22/l
2010. febr. 17. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Uram Atyám! Nem tudom elhinni, hogy ilyen sokan érzik rosszul magukat a bőrükben... Én folyton alkotok valamit, imádok nagyokat röhögni (nem ritka, hogy már a padlón fetrengek kínomban), de ha arról van szó, alaposan meg tudom itatni az egereket. Képtelen vagyok szüntelenül otthon ülni, mert az tölt fel energiával, ha emberek közt lehetek és láthatok, érzékelhetek, tapasztalhatok. Az a gond velem, hogy váratlanul meg tudok unni dolgokat, és akkor az Istennek se tudnám visszaterelni a gondolataimat arra a röppályára. Vannak emberek, akiknek a társaságából egyszerűen menekülnöm kell, mert nem bírom elviselni őket (nem biztos, hogy ismerem, pusztán a kisugárzása nem vonz egyáltalán). Dióhéjban ennyi.
2010. febr. 17. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes :D, igazán ezt még senkinek se mondtam el ilyen őszintén, na de itt úgyse tudja senki, hogy ki vagyok, úgyhogy jól fog esni kicsit ennyire megnyílni, hátha még segít is :)

Külső szemmel nézve egy zárkózó szerencsétlen ürge, aki néha el van szállva, néha vicces de olykor hatalmas baromságokat mond, nem mindig tudja megvédeni saját álláspontját, könnyű becsapni és szivatni, de azért segítőkész.

Belülről: keveredik bennem a nagy önbizalom és az önbizalomhiány,néha percenként változik. Úgy gondolom, hogy bármire képes lennék, de olykor nem tudom rávenni magam, hogy megtegyem azt, amit kéne. Tudom, hogy sok rossz ember van, ezért csak nagyon kevés emberben bízok meg annyira, hogy bátran tudjak beszélni vele. Mivel néha tényleg elképesztő baromságokat vagyok képes mondani, ezért ha nincs jó kedvem (és sajna ez a gyakori), akkor tényleg elég hallgatag vagyok, de ha valami felvidít és el tudom engedni magam, akkor egész vicces, bátor és barátságos is tudok lenni. Alkatilag sajnos nem vagyok a toppon, részben ennek köszönhetően is vagyok zárkózott, és a kettőnek köszönhetően, elég nyuszi vagyok a csajoknál, és elég ritka a sikerem. Pedig szerintem pont egy megértő, kedves lány lenne a megoldás, akit szerethetek, viszont ez egy ördögi kör, mivel így nehéz lesz megfűzni azt, akit szerethetnék. Ez pedig nagyon fontos, szerintem ez az élet csúcsa, a legszebb dolog a világon. Utálom ezt a kort, az értéktelenséget, azt hogy a pénz és az önzőség mennyi mindent képes tönkretenni, ezért amennyire lehet megpróbálok én nem ilyennek lenni, ezt viszont sok ember csak kihasználja, így azt is komolyan meg kell válogatni, hogy kivel érdemes. Ismerkedéskor ezért sok apróság képes kiverni nálam a biztosítékot, olyan apró jelek is, amiket néha csak túldramatizálok. Álomvilágban élek, hogy minden lehet szép, és tökéletes majd egyszer, és noha tudom, hogy ez nem lehet igaz, mégis mindig a "holnaputánban" élek, és nemcsak hogy a ma lehetőségeit nem használom ki, de még csak a holnapét se veszem észre. Tudom, hogy min kéne változtatnom, de... sajnos fogalmam sincs arról, hogy mindezt hogy tudnám megtenni.

2010. febr. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!