Miért vannak ilyen emberek? És én mért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Rájöttem,hogy bármit mondanak nekem megcsinálom.pl. tegnap mondta anya h fel kell kelnem 9kor mert megyünk ide-oda.. (tudni kell h imádok délig v 1ig aludni) és tisztára ideges lettem h fel kell kelnem de felkeltem. És vannak olyan emberek akiknek 100x elmondanak vmit akkor sem teszik meg. Ez hogy van?
14/L
2010. febr. 13. 12:40
1/7 anonim válasza:
ez nevelés kérdése. én is megteszemm hogyha érzemm hogy meg kell tennem és érdekem. Hogyh meg nem érdekem minek keljek fel? de mondjuk csak akkor szoktak felkolteni hogyha anyum is tudja h erdekel..13/L
2/7 A kérdező kommentje:
értem. köszi
2010. febr. 13. 16:11
3/7 anonim válasza:
A szüleidnek szót kell fogadni. Hacsak nem olyan dolgot akarnak ráderőltetni ami neked nem jó és nem akarod. Az más hogy az utcán szól egy idegen és már pattansz is. Egyszerűen erőt kell venni magadon. Olyan sosem lesz hogy mindenki szeressen és mindenkinek a kedvében járj.
4/7 anonim válasza:
Helyzetenként dől el, hogy érdemes nemet mondani, vagy jobb túllenni rajta, vagy kellemes lesz együtt csinálni, netán semmi értelme megtagadni a parancsot... A rossz döntés jogát mindenki fenntarthatja, pl. elnagyolt gondolkodásmódja miatt engedelmeskedhet olyannak, aki már azt várja, hogy sarkára álljon és megmondja: ma pihenek, semmi hasznomat nem veszed, ráadásul mindkettőnknek csak rosszabb lenne, ha most együtt mennénk ide-oda. Másfelől nem szeretném sugallni se, hogy ne jól döntöttél volna, legfeljebb a totálisan funkciómentes idegeskedés róható fel neked :)
6/7 anonim válasza:
OFF után még egy off: kedves előző, irigyeld inkább a négyéveseket, és sózz is jól oda, ha kérdezni mernek, főleg ha netán valami tényleg érdekes foglalkoztatná őket pár perc erejéig, hogy ezt a pár percet irigykedve kérd számon rajtuk, mert te a fafejeddel arra korlátozod magad, hogy ne foglalkozz semmivel, amit érdekesnek talál az ember akármilyen korban. Hacsak nem egy tökéletesen értelmetlen beszólás erejéig. Duzzogni, gyerünk.
7/7 A kérdező kommentje:
mért kell irigyelni??
2010. febr. 14. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!