21/27 anonim válasza:
Egy termonukleáris robbanásban. Gyakorlatilag meghalok mire felfognám.
22/27 anonim válasza:
orgazmus közben akarok meghalni
23/27 anonim válasza:
Én is álmomban és minél hamarabb. Mondjuk ma éjszaka. Fájdalommentes halált szeretnék.
24/27 anonim válasza:
Este elalvás, utoljára. Ez a leginkább humánus kimenetele a dolognak. Vagy ha ez nem jön össze, legyen autóbaleset, amiben valami menekülő sorozatgyilkossal ütközök frontálisan.
26/27 anonim válasza:
valószínűleg mindenki alvás közben szeretne, mivel az valószínűleg fájdalom mentes. Esetleg egy műtét közben mikor elaltatnak és úgy nem ébredsz fel, mert az is fájdalommentes. Szerintem mindenki azt akarja, hogy ne fájjon.Bár azért jó lenne előtte tudni, hogy Te meg fogsz halni, nem?
27/27 anonim válasza:
Én semmiben,sehogy.De ha valahogyan muszáj- öregkori
végelgyengülésben.Az ember nem érez semmit.
De ki hal meg így?A legvénebb aggastyánnal is betegség végez.Akár hosszú és fájdalmas betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!