Hogy lehet hogy fiú létemre ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy ikertestvérem, aki lány. Egy suliba mentünk továbbtanulni azon belül egy osztályba járunk. Ő sokkal élettel telibb barátkozós, én viszont eléggé félénk és visszahúzódó vagyok.2015. febr. 16. 17:47
1/1 anonim válasza:
Szerintem semmi gond sincs azzal ha fiú létedre picit visszahúzódobb vagy. Nem kell minden fiúnak nagyszájúnak,macsónak és vagánynak lenni . Ha te ilyen vagy akkor bizonyára ez így van rendjén. Az ikertestvéreddel sem kell feltétlenűl ugyan olyannak lennetek. Minden ember más. Ha te ilyen ember vagy, fogadd el így magad. Ezzel tényleg semmi gond sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!