Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én utálom a nőket?

Csak én utálom a nőket?

Figyelt kérdés

Jómagam is közéjük tartozom.. sajnos. Tőlük van a legtöbb negatív tapasztalatom, és miattuk kerülök egy lapra a többi p*icsával. Utálom, hogy picsognak, rázzák magukat, hogy azt gondolják, szempillarebegtetéssel meg lehet oldani mindent, hogy hisztiznek, hogy ők vannak felháborodva, ha ler*ibancozzák őket, amiért kiteszik még a kisajkaikat is. Imádnak hazudni, szart kavarni, ráröppenni egy foglalt pasira, és nem lehet rájuk számítani, mert az igaz barátság számukra kinerül a szelfiben és az arcra pusziban.. -.-

16/L

2015. febr. 1. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
69, mi? hogy lány vagy?:D
2015. febr. 1. 16:01
 72/78 A kérdező kommentje:
Miért ilyen k*ibaszott hihetetlen ez?
2015. febr. 1. 17:48
 73/78 anonim ***** válasza:

nem hihetetlen,inkább vicces.

különben kislány létedre csúnyán beszélsz.

2015. febr. 1. 18:57
 74/78 anonim válasza:
42%
Ez van...a mai lanyok 80%- a ilyen..de majd rajonnek hogy csak idopocsekolas razni a segguket...inkabb orulj hogy te nem tartozol kozejuk es keresdd a tarsadalom 20%-at
2015. febr. 3. 17:21
 75/78 anonim válasza:

Szerintem meg pont, hogy a szép és népszerű lányok (akikkel még beszélgetni sem mertem, régen) azok akik nem kétszínűek, nem kavarják a sz@rt, meg nem mennek rá foglalt pasikra. És én pont velük nem barátkoztam (fiú vagyok) mert általánosítva álltam a dologhoz. :(

Inkább a kevésbé szép lányok ilyenek azok akik ilyenek

Egyébként megértelek, nekem is eléggé visszatetsző, hogy ha van barátnőm akkor egyből elkezdenek nyomulni, ha meg nincs akkor lesz@*nak.

De ha rám hallgatsz, elengeded a gyűlöletedet meg a haragodat, mert ezzel önmagadnak is ártasz.

Nem tesz jót az egészségednek.

2015. jún. 6. 22:07
 76/78 anonim ***** válasza:
14%

nem vagy egyedül, Kérdező, én is utálom őket, pontosan az általad említett okok miatt. Még hozzá is tehetnék ezt-azt de minek, a sok turbófeminista szüfrazsett rögtön elkezdene hisztizni hogy egy szó se igaz az egészből, mert még maguknak is képtelenek beismerni...

"inkább sztm valami kikosarazott ki nyominger lehet, aki most itt próbálja kiadni a dühét"

"egy unatkozó hülye gyerek aki a radikális nézeteivel próbálja szívatni a népet"

Elég szánalmas kísérlet az "ellenség" démonizálásra. Jobbra nem futotta?

De még ha igaz is lenne, te mint wannabe troll, mitől is vagy több?

"na ja jó kérdés,akivel bajod van húzd ki a belét..:D első lépés a szebb világ felé.Az erőszak bizony megoldás,még hozzá a lehető legjobb."

Van jobb ötleted? Nosza halljuk, mert eddig csak sületlenségeket írtál.

"aha, nagy bölcs öreg,fiatal testbe zárt, érett,sokat tapasztalt NŐ, körülötted minden veled egynemű hülye,csak te vagy helikopter."

Rólad még innen is látszik hogy hülye vagy.

Ezeknek adtam is sorban a mínuszokat.

2015. jún. 28. 17:13
 77/78 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, és nyugi, én is gyűlöllek titeket. Álszent k.rvák vagytok mind.
2019. jún. 8. 13:23
 78/78 anonim ***** válasza:

Nem csak te. Sikerült elérniük hogy a férfiak egyre nagyobb része utálja meg őket a baromságaik miatt (élősködés, feminizmus stb.)

#1 fú de nagy veszteség. A Kérdezőnek most biztos nagyon rossz :'(

#15, a harmincéveseket is ugyanúgy leugatjátok. A kákán csomókeresés, na az nagyon megy nektek, csak be ne kelljen ismerni ugye hogy igazunk van!

#24 te meg ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

#40 az erőszak mint utolsó lehetőség, mindig megoldás. Akkor is, ha ez neked nemtetszik mert széplélek vagy.

#63, könnyen. Elég ha pár százszor elutasítanak.

2019. szept. 22. 03:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!