Csak én utálom a nőket?
Jómagam is közéjük tartozom.. sajnos. Tőlük van a legtöbb negatív tapasztalatom, és miattuk kerülök egy lapra a többi p*icsával. Utálom, hogy picsognak, rázzák magukat, hogy azt gondolják, szempillarebegtetéssel meg lehet oldani mindent, hogy hisztiznek, hogy ők vannak felháborodva, ha ler*ibancozzák őket, amiért kiteszik még a kisajkaikat is. Imádnak hazudni, szart kavarni, ráröppenni egy foglalt pasira, és nem lehet rájuk számítani, mert az igaz barátság számukra kinerül a szelfiben és az arcra pusziban.. -.-
16/L
"Rühellem a nőket" még nem futott be? :O
Amúgy kérdező, nem tudom, én kiskoromtól a fiúkkal vagy egyedül voltam el, most programozónak tanulok és nagyon élvezem, hogy nincs a környezetemben sok lány, nem jövök ki jól velük.
De ettől még nem állok neki osztani az észt, hogy az összes csaj ilyen meg olyan rossz és hulladék alak :DD Ne barátkozz lányokkal oszt kalap, nem kell utálkozni.
21/L
Sajnos kérdező, a nők 80%-a valóban utálatra méltó és valóban túl sokat képzel magáról. És mivel körül vannak rajongva, meg is tehetik (még egy ideig)...
Az egyébként nagyon aranyos, hogy nem a kérdésre válaszolnak, hanem a válaszadót ekézik, hogy biztos hazudik. Akkor mi értelme ennek az oldalnak, hisz így bárki írhat bármit. Ha felteszek egy kérdést hogy "ababababa", azt fogom kapni hogy "biztos afafafafa te 'ccsög, csak nem vallod be".
Magyarország, én így szeretlek...
Am én a legjobb bnőmet kilenc és fél éve ismerem, és nem az megy, mint a többi ,,barátságnál".
A többi lány ismerősöm téll olyan mint ahogy leírtad (prüdériák is akadnak bőven)- nem is vagyok rájuk kíváncsi.
súgok a "sokatlátottságra"...
Aki sokat lát, s megfelelően élni meg. Nem utálkozik, hanem ért és elfogad.
Ez az egyik. A másik, h bizonyított tény, h két dolog miatt tudunk olyan embereket utálni, akik nemünk direktben nem ártottak és csak felszínesen ismerjük őket:
1. Van benne egy olyan tulajdonság, ami bennünk nincs és tudat alatt irigyek vagyunk rá.
2. Van benne egy olyan tulajdonság, amivel mi is rendelkezünk, de igazából mélyen belül nem szeretnénk, és erre emlékeztet.
Na peace out Te kis pukkancs, akár fiú vagy, akár lány:)
Az adekvát válasz a kérdésedre: nem, nem csak te utálod a nőket.
Off: Én is utálom őket. A 90%-át azért, ahogy viselkednek, a maradék 10%-ot valószínűleg pszichés okok miatt. Nem baj, jól elvagyok én smink nélkül, fiús ruhákban a fiúk között. Szinte fel se tűnik senkinek.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!