Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan embereket keresek akik...

Olyan embereket keresek akik motiválnak, ill. motivációt várnak. Nektek nincs szükségetek ilyenre?

Figyelt kérdés

Szokták mondani, hogy kerüld az energiavámpír embereket, hagyd fel velük a kapcsolatot stb. Ugye, ez nehéz főleg, ha az embernek a családja ilyen, esetleg, ha kis közösségbe él. Az ilyen körülményekből nehéz kitörni, nehéz motivációt találni. Úgy érzem én magam is egy ilyen családban nőttem fel. 21 éves leszek és az életem sehol sem áll. Hihetetlen motiválatlan, céltalan és sivár életet éltem eddig. Pedig tényleg nem akartam ilyen életet mégsem volt sosem akaraterőm kitörni. Ez az elmúlt pár hónapban elkezdett lassan megváltozni. Mivel nincsenek a környezetemben egyenlőre motiváló emberek, ezért gondoltam itt keresek.

A lényeg, hogy adni is, illetve kapni is. Tehát pont az lenne a lényeg, hogy segítsünk egymásnak kialakítani egy pozitív gondolkodást. Engem például érdekel az önfejlesztés is egy bizonyos szinten.

A lényeg, hogy aki magára ismert és szívesen beszélgetne az írjon.

2015. jan. 30. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért egy nemet írhattál volna, fiú, lány? Én benne lennék. Én 27F
2015. jan. 30. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
21/F, nem párt keresek :D
2015. jan. 30. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:

mondok egy példát, a motivációra, hogy nekem, hogy van motivációm, ha van, van 2 fő hobbim, a videózás, és a gitározás..mindkettőben, akkor tudtam a legjobban fejlődni, ha azt éreztem, hogy mások valamilyen szinten megbecsülik azt amit csinálok, és ezáltal, ki tudok tűnni valamivel, még ha nem is vagyok egy extrovertált társaságközepe személyiség..mindig az volt a célom, hogy valami olyat tegyek amibe magamból hozzá tudok adni sokat az adott dologhoz, hogy a sajátomnak érezzem, és ezáltal ki tűnjek(még ha valójában nem is tűnik ki, amire később rájövök, de mindig ez legyen a cél), abban viszont nem tudok motivált lenni - főleg a középiskolában mikor, tanulunk történelem órára, mivel nem látom értelmét az egésznek, tehát azok frusztrálnak és semmire nem jók, de azért át kell esni rajta, mert szar az oktatási rendszer..

szóval a lényeg, az, hogy a motiváció onnan ered, hogy van korábbi tapasztalatot valami témában, és ezt tovább tudod fejleszteni, és elhiszed, hogy képes vagy rá, ha nincs semmi téma amiben "benne vagy" akkor ezt keresni kell, addig amíg meg nem találod

21f

2015. jan. 30. 18:42
 4/6 anonim válasza:

Hát én eléggé hasonló helyzetben vagyok. Írj privit ha gondolod.

25/F

2015. jan. 30. 18:53
 5/6 anonim válasza:
100%
motivació nem csak akkor lehet ha van egy téma elég simán egy kitörési akarat hogy lehessen valaki belölled hogy ne maradj "padlon" csak a megfelelo utat kell jarni es ne feledd a sikerhez vezeto ut mindig a nehezebb ut is egyben de hidd el megeri jarni azt a nehezebb utat es a celok erdekeben igenis van hogy mas dolgokrol lekell mondani maskepp kell elni de mindent meger ahoz hogy a celhoz jussunk :) és van még egy nagyon jó motivációs filn ajánlani tudom csakis címe: A békés harcos útja.
2015. febr. 1. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy innen is tudsz adott élethelyzetekben motivációt szerezni:

Ifjúsági Lelki Elsősegély

137-00

ingyen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom, Invitel, T-mobile, vodafone hálózatból.

2015. febr. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!