Mik azok a dolgok, amit motiválnak?
Figyelt kérdés
Hogy ne lustulj el, hogy tanulj/dolgozz, hogy legyenek céljaid és ezeket meg is valósítsd vagy tegyél értük.2012. dec. 28. 22:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ha feladni készülnél valamit, amit elkezdtél, mi akadályoz meg ebben? Mitől vagy kitartó?
2012. dec. 28. 22:54
2/6 anonim válasza:
Egy lakás, amit úgy rendezhetek be, ahogy akarok.
Egy mercedes sport coupe.
Egy jól jövedelmező állás.
19/F
5/6 anonim válasza:
Az motivál, hogy felvegyenek az orvosi egyetemre. Most vagyok végzős, és egy évem van csak fölkészülni az emelt fizika érettségire, mert tettem egy kitérőt sajnos...
Ugyanez miatt járok rendszeresen sportolni is, hogy leadjak pár kilót, mert azt hiszem orvosin elég rosszul érezném magam úgy, hogy tudom, hogy rossz, de semmit nem teszek érte :)
6/6 anonim válasza:
Én régebben nem gondoltam, hogy egy zene ennyire tud motiválni, de most már magamon is tapasztaltam. Ez a zene hihetetlen hogy milyen nagy löketet tud adni.
Hátha másnak is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!