Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek élek, ha teljesen...

Minek élek, ha teljesen felesleges?

Figyelt kérdés
Utálom,hogy ilyen dagadt szar nyomoroncnak születtem. Miért pont nekem kell ilyennek lennem Soha sem volt még barátnőm... Senkinek sem kellek,mert nem vagyok 40 kilós ecsethajú-borostás féreg... Nem tudok lefogyni.... Mi a szarnak így az élet Miért kell nekem állandóan a szart elfogadnom Bár megdöglenék.... Nagyon bánt,hogy nem sikerült máskor az öngyilkosság.....
2015. jan. 27. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te azért élsz, hogy dughass egyet? Igen szűkös életcélok.
2015. jan. 27. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Tegyél valamit a kövérség ellen,ha ez annyira zavar, ahelyett,hogy a gép előtt sírsz.Bár szerintem nem a testsúlyod az igazi probléma az ismerkedésben,ezen is gondolkodj el..
2015. jan. 27. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:

1) A tartalmas élet nem egy párkapcsolattól függ.

2) A színpadias önsajnáltatás se tartalmas élethez, se párkapcsolathoz nem vezet.

3) Önmagad elfogadásához és férfias viselkedéshez még csak le se kell fogynod. Picsogás helyett végy egy mély levegőt, fogadd el az adottságaidat és hozd ki abból a legtöbbet. Lehetünk veled kedvesek, pátyolgathatjuk a lelked, de azzal egy lépéssel se leszel előrébb. Vinnyogás helyett szedd össze magad, komolyan.

Aki túlsúlyos vagy kedvezőtlen külsővel vert, még lehet érdekes és ismerkedésre érdemes. Aki viszont így fetreng a földön önmagát szánva, aligha.

2015. jan. 27. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Hasonló nőt keress, egyébként se illenél össze gebe lánnyal. Én sovány vagyok mégsincs szerencsém náluk, ez nem ezen múlik. Önbizalmat erősítsd, sok duci kedves nő van azoknál próbálkozz.
2015. jan. 27. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
egyszerűbb öngyilkosnak lenni mint futni napi 5 km-et.
2015. jan. 28. 14:02
 16/16 anonim válasza:

Vannak itt olyanok akik csak flegmán idevetik a "nem érdekelsz" kaliberű válaszaikat, de egyébként abban igazuk van hogy ez a viselkedés megvetendő.

Ahhoz hogy ne akarj szenvedni, változás kell. Kezdj el sportolni. Igaz az első pár hét még nehéz lesz de utána megszokod. Ne azért csinálj valamit mert mondjuk elvárják tőled, hanem magad miatt. Sokkal jobb általánosításba beragadni és közhelyeken nyáladzani itt a gyakorin minthogy változtatnál valamin?

(Nekem úgy tűnik) hogy a saját problémádat próbálod kivetíteni a negatív élettapasztalataidra.

Nem muszáj lefogynod, de hidd el kb mindenki letud, valaki kevesebb valaki több munkával. 80%-a akarattól függ.

Üdv.

2015. febr. 1. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!