Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jól csinálok...

Szerintetek jól csinálok mindent? 17/F

Figyelt kérdés
Nem cigizem,nem iszok alkoholt,sosem kávéztam időben megpróbálok lefeküdni,ja és semmi drog,semmi buli...
2015. jan. 26. 19:46
 1/6 anonim válasza:
Hát, attól függ mit akarsz elérni ezzel.(?) Ha vannak barátaid például jársz valamilyen közösségbe, vagy hobbid van, esetleg kocka vagy és interneten keresztül vannak barátaid akkor ezzel nincs probléma. Probléma akkor van, ha te is annak érzed az adott helyzeted, például, ha antiszociális vagy és ki nem állhatod más emberek társaságát akkor neked az a jó stb.
2015. jan. 26. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is így vagyok vele. És szerintem jól csinálod. A cigi, az alkohol, a kávé, a drog, és a későn fekvés mind káros dolog. És a buli.. nos az pont ezekről szól.
2015. jan. 27. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

"például, ha antiszociális vagy és ki nem állhatod más emberek társaságát"

Ezzel nincs probléma. Az ember nem társas lény, hanem családos. Ha társas lények lennénk, akkor én egy nagy terembe együtt aludnék több 100 szomszédommal. De nem, mivel egy ember CSALÁDOS, és nem társas. Az, hogy valaki nem cigizik, alkoholizál, drogozik, kávézik, és lefekszik időben, nem jelenti azt, hogy baj lenne vele. Ez a normális. Sajnos a tévé agymosása megfelelően elferdítette az emberek gondolkodását, és manapság az a lázadó, ha ezeket az agymosó dolgokat engedi magán elhatalmasodni. Mint pl úgy a fiatalság 80%-a. A kérdező jól csinálja. Azért, mert nincs káros szenvedélye, még nem jelenti azt, hogy nincsenek barátai, és azért, mert nem megy bulizni, ahol elvárják tőle a káros dolgok fogyasztását, az szintén normális dolog. Egy normális embernek nem kell buli, hogy jól érezze magát, nem kell cigi, meg alkohol, hogy életben maradjon, és nem veri szét a fejét a falban, ha nem kap drogot. Ezeket mind az antiszociális hülyék csinálják, akik megvannak győződve róla, hogy amit csinálnak az normális, közben észre sem veszik, hogy velük van a baj. Az az antiszociális, aki mellett nem lehet úgy meglenni, hogy ne basztassa a másikat. Nem pedig az, aki csöndbe van. Első, te is egy nagy hülyegyerek lehetsz...

2015. jan. 27. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az hogy mi a jó az elég relatív. Ha neked ez így jó, hát egészségedre váljék.
2015. jan. 27. 12:49
 5/6 anonim válasza:
Félre értettél engem 61%-os, én pont arra akartam rávilágítani, hogy nézőpont kérdése. Ha a kérdező jól érzi így magát akkor jól csinálja. A cigi, a drog, a mértéktelen alkohol fogyasztás tényleg káros, én sem helyeslem ezeket. A buli pedig relatív, valakinek az a buli, ha a haverokkal elmegy egyet beszélhetni egy sör mellett, másnak pedig az, hogy belőve vonaglik zenére.
2015. jan. 27. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Pusztán az hogy cigizel, iszol, kávét, alszol e időben, drogozol, bulizol e az nem dönti el hogy jól csinálod e vagy sem. Az számít hogy hogyan teszed, jól vagy rosszul. A saját felelősségeden múlik. Ha úgy érzed hogy meg van és tényleg meg van benned a felelősség akkor csináld. De ha nincs meg akkor is úgy fogod érzeni hogy meg van benned :D. Csináld úgy hogy jó legyen. Ha nem csinálod akkor nem lesz semmilyen(tapasztalatból mondom).
2015. jan. 30. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!