Annyira félek, hogy mindent rosszul csinálok, segit valaki?
Az utóbbi évben mindentől féltem. 15/L vagyok. Féltem attól, hogy újra felszedek egy pár plusz kilót és bekövetkezett. Féltem, hogy nem leszek képes megtanulni az anyagot és matekből nem 1szer kaptam 2est. Féltem, hogy az egész életem felborul és mostmár úgy érzem ez is megtörtént. Kérlek segitsen valaki, ez már nagyon súlyos...
1szerűen már nem tudok semmit se jól csinálni. Zavar, ha egy osztálytárs rajtam süti el a poénját, mindenkinek adok a véleményére és ennek meg is van a hatása rám nézve.
Az étkezési szokásaim borzalmasak, már nem tudom mikor kéne ennem és mikor nem, hol zabálok, hol próbálom diétára kényszeriteni magam.
Személyiségi zavaraim vannak, talán ez is hozzájárul, hogy hol ilyen az életem, hol meg olyan. Mindig változnak az elveim, a céljaim, csak igy ameddig elérném őket már el is vetem őket. Úgy érzem, hogy rendkivül alacsonyra süllyedt az inteligencia szintem
Régebb olyan ösztönösen éltem és mégis olyan könnyen tanultam, voltak barátaim, 1szóval minden nagyszerű volt, most annyira félek, hogy hibázok, hogy szinte mindig balul sül el minden. S nem tudom hogy lehet a gondolatokat befolyásolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!