Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindig piszkálnak mit csináljak?

Mindig piszkálnak mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 éve másik osztályba járok és a fiú osztálytársaim mindig piszkálnak.csúfólnak meg piszkálnak a tesi zsákomból kiszedték a spray-t és kifújták amikor a barátnőimmel nem voltunk bent meg ütögetnek.mit csináljak?szóltam már osztályfőnöknek de nem hagyják abba
2010. febr. 8. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
attól függ milyen korosztály.ha még "kicsinek" számítotok akkor csak annyit tudok mondani,hogy ez van xD a mai fiatalság fékezhetetlen és bunkó
2010. febr. 8. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
te is fiú vagy gondolom. És az a barátnő, milyen barátnő ?:D jártok?:D
2010. febr. 8. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Piszkáld vissza!!!

:D

2010. febr. 8. 17:43
 4/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok.
2010. febr. 8. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
ne vedd fel. Én e szerint a szabály szerint éltem mindig és eljutottam addig h én vok az egytelen lány az osztályban, akit ha nem is mindenki szeret(mert olyan nincs) de mindenki tisztel.
2010. febr. 8. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
megvered a "legerősebbet" és utána nem fog piszkálni senki :P
2010. febr. 8. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyd őrizetlenül a cuccodat, ne maradj egyedül - Gondolom mások + tanárok szeme láttára csak nem piszkálnak... Ha igen akkor mondd meg nekik h értsék meg végre h ne zaklassanak,szálljanak le rólad,hagyjanak békén,keressenek jobb elfoglaltságot.
2010. febr. 9. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Valaki biztos megvéd,ha látják h bántanak. Szólj a szüleidnek h ők is beszéljenek az ofővel, + zaklatóid szüleivel is ha szükséges!
2010. febr. 9. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
haggyad ne húzd fel magad rajtuk, mert akkor még jobban folytatják. legyél velük naggggyon paraszt.
2010. febr. 10. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!