Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha ideges vagyok akkor vagdoso...

Ha ideges vagyok akkor vagdosom magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha valami felbosszant vagy erős bűntudatom van akkor egy bicskával vagdosom a bal karom, és már a homlokomat is megvágtam egyszer. Néha még a vért is lenyalom a sebeimről és akkor úgy érzem hogy nem vagyok önmagam. Néha magammal szoktam beszélni és egyszer azon kaptam magam hogy az utcán hangosan röhögök és magammal vitatkozok egy haragosom megölésén. Mindenre emlékszem szóval nem skizofrénia, de akkor mi? Már egy-két hete nem csinálok ilyet, de mit tegyek ha megint rámjön?
2015. jan. 22. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ok. ;-)
2015. jan. 23. 00:50
 12/16 anonim válasza:
Pszichiatria. Surgosen, valami baj van az agyaddal, amit kezeltetni kene.
2015. jan. 23. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Oda nem lehet csak úgy bemenni és nem akarom hogy az anyám erről tudomást szerezzen.
2015. jan. 23. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, kb én is ilyen vagyok, csak lehet egy kicsit, dúrvább. Sajnállak, azt hiszem tudom mit érzel, velem is történtek dolgok amiket képtelen vagyok feldolgozni, ami miatt egy idegbeteg elmebeteg vagyok(?), természetesen az én szüleim se tudnak semmit... Kivéve amikor rájöttek hogy vagdostam magam. A következmények... Azok fájtak a lelkemnek... Igaz, ha úgyvan hogy rossz passzba vagyok, akkor jön a penge, mikor csinálom minden jó, aztán késöbb jön a bűntudat...Én pl sokszor, mármár napi szinten elképzelek eztazt, még szerencse h van egy kis világom, ahol nagyrészt kiélhetem a gyilkos hajlamomat..persze ezek csak töredékek...van még jó pár furcsaságom..

Mint ahogy a többiek tanácsolták, a pszichológus, ill. Pszichiáter is Jó megoldás lenne Neked...

16/L.

2015. jan. 24. 13:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Végre valaki megért. Persze bár ne lenne ez egyikünkel se. Szerintem ha a családom megtudná... azt nem bírnám ki. Ha nem veszed tolakodásnak akkor megkérdezem hogy hogy érted azt hogy durvább? Mert szerintem már az alap gondolata is szörnyű.
2015. jan. 24. 19:27
 16/16 ZoraChan válasza:
Én ennyire durva eseményeken nem mentem keresztül, de a vagdosás nálam is megtörtént. Én fiatalabb vagyok nálad, de én 5 éves korom óta élek egy úgymond nyomorban... én nagyon sokat gondolkodtam azon hogy elmegyek pszichológushoz, de persze én sem mertem anyámnak szólni erről. végül vettem a bátorságot és elmondtam minden lényeges dolgot és hogy talán egy pszichológus segíthet. Anyám egyáltalán nem szidott le, egyenesen megértett, azóta járok pszichológushoz, és nagyon sokat segít:) szerintem beszélj róla te is./bár a reakció szülő viselkedésétől is függ/
2015. ápr. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!