Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a különbség az analitikus...

Mi a különbség az analitikus és a pszichodráma csoport terápia között?

Figyelt kérdés

Esetleg van más fajta csoport terápia?

Önismereti kérdéseim, szorongásaim vannak és nem tudom, hogy melyikre menjek el.

Már voltam egy interjún Oriold Károlynál aki szimpatikus volt.

Jelentkeztem egy pszichodrámás csoportra amit két vezető tart, nem tudom igazából, hogy melyik lenne a jobb a számomra.

#pszichodráma #analatikus csoport terápia
2015. jan. 22. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Előre elnézésedet kérem.

Komolyan, bocsáss meg nekem ezért a kérdésemért, de az analitikus nem az, aki az ember alsó-hátsó részével foglalkozik?

2015. jan. 29. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt Te erzed, de főleg a dramacsoport vezetői és a személyes terapeuta (aki megbízható, és nem mindenáron akar rádumálni a saját megoldasara). De a dramacsoportot vezető szakemberek elmondják a véleményüket, és az sokat segíthet. Van, akit be sem vesznek a csoportba, mert látják, neki nem az lenne a megfelelő módszer. A csoport érdekeit sem szolgálja, ha olyanok "dolgoznak" együtt, Skinner extend therapies lenne inkább a szükséges, hiszen úgy nem lenne fejlődés. De az első pár alkalom a pszichodrama csopikban nyitott szokott lenni, azaz elmész, kifizetés az aznapi díjat, de meg visszakozhatsz, ha mégsem fekszik neked a dolog. Remélem, segítettem! :)

Írd meg, mit döntöttél! :)

Én jártam p. dramara és nagyon jó volt. De persze, a másik megoldás sem lehet rossz. :)

Üdv: Jutka

2015. febr. 8. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!