Van különbség a depresszió és a boldogtalanság között?
Figyelt kérdés
Sokszor eszembe jutott már, hogy jobb lenne ha nem élnék, nincs semmi sikerélményem. Vannak barátaim, de úgy érzem kezdenek kiközösíteni az anyagi helyzetem miatt, de meg is értem őket, mert mindig csak nekem tesznek szívességet, és akárhogy próbálom nem tudom viszonozni. Nem tudok úgy felöltözni, hogy ne legyek közöttük kakukktojás. A barátom nem áll ki mellettem soha, és nem törődik velem. Nem tudom, hogy most csak én nem tudom meglátni az életben a szépet és depressziós vagyok, vagy egyszerűen ennyire rossz életem van... 19L2013. jún. 23. 13:02
1/2 anonim válasza:
Ha depressziós vagy akkor az azt jelenti, hogy már meguntad az életedet, hogy már nincsenek terveid. De attól, hogy boldogtalan vagy, attól még lehetnek terveid, céljaid a jövőre.
2/2 anonim válasza:
Hidd el nem a ruha teszi az embert. Na jó a pénz nélkülözhetetlen,de nem minden,ha valaki igaziból a barátod nem fog azért kiközösíteni vagy akármi mert nem csak úgy szarod a pénzt. Ha meg rossz kedved van nyugodtan dobhatsz egy üzit úgyis szétunom magam napközben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!