Hogyan bírjam még ki ezt a 2 hónapot?
1. Nyugalom
2. Feküdj le korábban
3. Ne aggodj az érettségin.(matekra oda figyelsz,a többit ovodás megcsinálja)
4. Mond magadnak: Feleslegesen aggódsz xy dolog miatt,nem lesz jobb ugyse.
Kitartás bro, kitartás. Szerintem már önmagában az fontos, hogy reggelről hogyan kellesz fel. Próbálj pozitív lenni, erőszakold magadra. Tegyél be olyan zenét ébresztőnek amit szeretsz, amikor reggel a tükör előtt állsz erőltesd magadra a mosolyt, a buszon is olyan zenét hallgass ami feldob, illetve tényleg próbálj többet aludni, gyorsabban megy az idő is és akár félóra alvás is sokat tud jelenteni (hány órát szoktál aludni?).
A gondolataidat pedig tereled el arról, hogy még mennyi van hátra, az csak nehezíti.
Köszi a megnyugtató válaszokat!
Ma legalább kicsit kellemesen csalódtam, hétfő nem szokott jó lenne, de nem szívatott minket az irodalomtanárunk, meg kiderült, hogy nem kell 12 oldalnyi verselemzést megtanulni, hanem lehet választani ismeretlen vers elemzését is, meg a matekot is tudtam úgy ahogy, szóval nem volt rossz ez a nap.
Megpróbálok többet aludni, de eddig sosem sikerült hamar elaludnom, csak fetrengtem, erre nem ígérek semmit.. (Igen, olyan 5-6 órákat alszom, néha megesik, hogy 4-et.)
Az érettségitől annyira nem is parázok, csak a matektól, a többi menni fog, még talán a töri az, ami nehézkes lesz.
Próbáltam már ezt, hogy "ráerőltetem magamra" a pörgősebb, boldogabb hangulatú zenét, de ez valami olyan érzés, mintha magamra erőszakolnám, ezért nem igazán változtat a hangulatomon, habár a reggeli zenehallgatást még nem próbáltam, lehet azt kéne, miközben öltözködöm, készülődöm.
Az nem rossz ötlet, hogy ne aggódjak, mert úgysem lesz jobb, de ott a gondolat, hogy rosszabb még lehet. Na de bízom benne, hogy hamar eltelik ez a 2 hónap, aztán végre tudok aludni eleget, lesz időm kicsit tanulni, meg magamra is. Ez az egy dolog megoldana többet is egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!