Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rajtam kívül más huszonéves...

Rajtam kívül más huszonéves is van, aki lassabb tempóban képzeli el az életét?

Figyelt kérdés

Hétfőtől péntekig munka, aztán csendes este, ahol nem a tévéé vagy a neté a főszerep, hanem együtt beszélgetünk, vacsorázunk a párommal, aztán jöhet egy film, vagy olvasás, netezés, esetleg az ágyban, ki-ki a saját térfelén. :)

Hétvégén persze jöhet valami jó program is, vagy akár csak otthon egy társasjáték a szűk baráti körrel.

A házimunkákon megosztozunk, és nem laposnak éljük meg a vele töltött perceket, hanem az élet természetes részének.

A vasárnapi ebédhez szépen, igényesen megterítünk, ünnepekkor kiöltözünk otthon is, hogy megadjuk a módját.

Van, akinek már huszonévesen is ez az életforma jelentené a társas idillt?

2015. jan. 10. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég tágan lehet ezt értelmezni, vagy inkább nem ismertelek meg ezek alapján, így nem tudom hogy egyforma igényeink vannak e. Mert én is így vagyok
2015. jan. 10. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. jan. 10. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor mikor voltál"megőrülve",ha ilyen hamar "lenyugodtál"...és a huncutkodás ugye csak a felsorolásból maradt ki=D
2015. jan. 10. 21:13
 4/8 A kérdező kommentje:

én sosem voltam megőrülve, mindig ilyen voltam, mióta az eszemet tudom :D

Igen, a felsorolás nyilván nem terjed ki magától értetődő részletekre ;)

2015. jan. 10. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is így szeretném élni az életem, de 21 éves ember lévén, plusz hogy milyen szakmát választottam ez még hosszú évekre van. Addig kőkeményen ki kell hajtanom belemet is, meg kell teremtenem a hozzá szükséges alapokat.
2015. jan. 10. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így képzelem el. De ez mitől LASSÚ?
2015. jan. 11. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok 21 évesen, és nem igen találok korombeliek között ilyet, kivéve a kis baráti köröm

3. te mit értesz megőrülés alatt? Hogy részegre iszod magad és felszínes emberekkel beszélgetsz és felszínes csajokkal kefélsz? Nem rossz értelembe kérdezem, de mégis mit?

2015. jan. 17. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább 30-hoz közel tervezem, de még előtte. Addig még:

-Megteremtem ennek feltételeit. Saját lakás, pénzügyi tartalék, biztos munkahely, és hasonlók.

-Szeretném kicsit kiélni magam. Például álmom egy gyári állapotú Honda Integra Type-R, amit magam szerelgetek. Néha jó lenne kivinni a ringre és odacsapni neki, vagy csak szép csendben gurulni az autópályán. Emellett szeretnék megtanulni Oroszul, mert a jövőmet ott képzelem el. Gitározni is szeretnék megtanulni... De ez mind sok-sok idő és pénz, amit családdal már nehéz lenne. Meg ha kiköltözöm, valószínűleg a családom nem akarná.

-Ezt a nyugodt életet én csak úgy tudom elképzelni, hogy a párommal házasok vagyunk. Bármennyire is csak formalitás, sokkal komolyabb és stabilabb egy házasság, mintha egyik napról a másikra szakítás lehet a vége.

-Ebbe a képbe nálam szerepel 1, esetleg 2 gyerek is. De nem szeretnék 24-25 évesen apa lenni. Ráérek még ezzel.

Hogy ebből mi valósul meg, azt viszont nem tudom.

2015. jan. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!