Te adtad már ki cseten, vagy levélben más neműnek magad, mint amilyen vagy?

Egyszer csak :P
De nem volt annyira jó, inkább maradok a sajátomnál.

Igen, társkeresőn. Kíváncsi voltam, hogy hány levelet kap egy kitöltetlen női profil.
Bár nem írtam vissza senkinek, csak a számok érdekeltek.

"akiknek lövésük sem volt a csajozásról"
Ezt sose fogom megérteni... Miért nem jó az, ha az ember saját magát adja? Miért kell különböző beváltnak titulált szerepeket eljátszani és végig követni, magadat folyamatosan megjátszva? Nem értem, hogy ez miért célravezető és ami szánalmas, hogy néhány nő szerint is ezt kell csinálni. Egyre kevésbé találom a helyem ebben a világban...
Kérdésre válaszolva, nem.

Kedves #5-ös válaszoló. Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de ha ott lettél volna, tudnád miről beszélek... Vegyünk egy skálát, amin a 0 a normális, magát adó férfi, akivel nincs semmi baj. Ha egy ilyen ügyesen megjátssza magát, tűnhet mondjuk 4-esnek vagy 5-ösnek. Ez van, akinek bejön, van, akinek nem. Te egyenesen elítéled az ilyesfajta viselkedést. (Amúgy én is, de ez lényegtelen.) Nos, akik ezen a cseten voltak, azok mind valahol -8 és -3 között helyezkedtek el, legalábbis az alapján, hogy egy értelmes mondatot nem tudtak leírni, minden második szavuk a közösülésről szólt, és egész egyszerűen bunkón viselkedtek. Az elvárás csupán annyi lett volna rájuk nézve, hogy hozzák a 0-ás szintet, ami részükről lehet, hogy tényleg megjátszás lett volna, de hát istenem. Igazából az ő bajuk. Mint mondtam, hamar ott is hagytam az egészet. De szerintem, ami ott folyt, az egy mindenki által ismert jelenség itt az interneten, ami nem érdemelt volna ennyi magyarázkodást. Neked pedig kívánom, hogy ne veszítsd el végleg a helyed ezen a világon. ;)
#4-es voltam

Valamikor 14-15 évesen barátnőkkel..
28 vagyok

Mikor még csak a helyi teleházban tudtunk netezni, szórakoztunk azzal, hogy megnéztük a többiek kivel beszélnek chat.hu-n és ha valami csajjal, akkor mi is ráírtunk, hogy kibabráljunk a haverunkkal.
Néha szülőként, hogy a gyerek még kiskorú. Néha rejtélyes idegenként, hogy valamit terjeszt róla. És néha barátnőként, hogy szálljon le a pasinkról.

Persze. Jó poén. Amúgy csaj vagyok.
Üdv.: Tomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!