Nehéz a pincér szakma?
Mennyit kell tanulni,mennyit kell majd járni a gyakorlatra?
Részletes Válaszokat kérnék!
Elsőnek és a kérdezőnek:
Fizikailag is, s elméletből is kell és lehet sokat tanulni. No nem annyit, mint sérvet műteni, az igaz.
Egy negyedrangú kis lebujban valóban elég lehet odalökni a moslékot a vendég elé, s aztán a 2x1600=4000 forintos számlára kapott 5000 forintból százat visszaadni.
De vannak helyek, ahol a pincér legalább annyira ismeri az ételeket, mint a séf. Ajánlani tud már ránézésre is a vevőnek ételt. Kérésre el tudja mondani, miből áll, hogyan készül, milyen helyi kis csavart tett bele a szakács, amitől egyedivé válik.
Nem anyag- és áruismeret, de diplomácia érzék sem árt hozzá. Pl. a csórónak látszó vevőt úgy kell elterelni a drága fogásoktól, hogy ne bántódjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!