Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki részeg, az igazat mond?

Aki részeg, az igazat mond?

Figyelt kérdés

Először is, elnézést, hogy itt teszem fel a kérdésemet, de a Szerelem-szex témában sokszor elég idióták a válaszok, és most rendes válaszokra lennék kíváncsi.

Szerintetek aki részeg, az igazat mond vagy hazudik?

A helyzet a következő: a fiúnak van barátnője, de egy másik lánynak (akivel haverok-barátok) egy buli keretében elég rendesen utal arra h akar tőle vmit (tényleg félreérthetetlenül) majd ír neki, hogy ami történt az furcsa, de nem rossz. Másnap azzal magyarázza a dolgot, hogy részeg volt és ilyenkor nem mond igazat és visszamegy a barátnőjéhez...

Mi a véleményetek?

Előre is köszönöm: 19/L

2010. febr. 5. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg olyan dolog hogy a részeg akkor abban a pillanatban mámoros állapotban azt mondja amire akkor éppen gondolt,de másnap már nem biztos,hogy úgy gondolja.Amúgy én részegen sem mondok mindig igazat:) Ismerek olyan embert aki részegen mindenkit ölelget,meg puszilgat,van hogy még szerelmet is vall :)Szóval nem kell őket olyan komolyan venni.Az ilyen dolgokat jobb másnap tiszta fejjel megbeszélni.
2010. febr. 5. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
aki részeg az nem tudja mit beszél. Nincs önkontroll, szal is-is. De van benne igazság.
2010. febr. 5. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:

helló

az én véleményem az lenne, mivel, hogy aki ittas állapotban van, annak az önkontrollja teljesen megszűnik, és amit józan állapotban "fedni" tud magából az előbújik ebben helyzetben.

Tehát amit kimond vagy akar "részegen" azt józanul is megtenné, csak akkor tudatosan megálljt parancsol az érzéseinek vágyainak, vagyis nem engedi ki magából, tehát tagad, de ott van benne.

ezt azért írom, mert nagyon jó emberismerőnek tartom magam, és haverok, barátokon is észrevettem már, hogy bizalmas beszélgetések során kiderült, hogy amit ittasan akartak...nos azt józanul is...

tehát aki hamis, nem egyenes ember, az amikor berúg, akkor válik teljes önmagává, azaz "lebukik" ,persze ezt csak az illető "szellemére" írom. Én például ugyanúgy viselkedek józanul, mint ittasan, azaz teljesen tisztában vagyok magammal, érzéseimmel, vágyaimmal, és igaz egyenes embernek tartom magam, ezért nem is volt soha olyanom, amit másnap megbántam volna a "piázás" miatt. Ezeket mindenre szempontra értem, nem feltétlenül a fiú/lány szituációkra. Természetesen az ittas állapotoknak vannak azon fajtáji amikor a kép elmosódik a hangok is összefolynak, de azoknak a vége mindig rosszullét....szóval ennél a végletnél végül is el lehet hinni, hogy "jaj részeg voltam nem emlékszem, nem láttam semmit se, nem tudom mi volt". De hangsúlyozom, aki nem totálisan részeg, hogy járni sem bír és csak esik kell, az szerintem valamit takargat, és nem igaz ember.

üdv

25/F

2010. febr. 6. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit már másképp látom a dolgokat.

Egyébként én is az utolsó fiú hozzászólóval értek egyet, én is hasonlóan gondolkozom ezekről a dolgokról.

2010. febr. 6. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
háát néha ismerős amikor részeg mindig aztmondja h "nemmondhatod hogy ittam" erre mondom neki hogy ne viccelj már... erre elkezd veszekedni, éés végülis hazudik..
2010. febr. 6. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Könnyebben elmondom az igazat az holt biztos, de ha akarom, akkor még jobban is tudok hazudni, mert tudom, hogy azt hiszik, hogy a részeg igazat mond, és így könnyebb hazudni! :D
2010. febr. 6. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
A pia az igat hozza ki belőled, mivel felszabadítja a gátlásaid. A japánok szerint: Nem ismered a barátodat, (vagy szomszédod, munkatársad stb...) amíg részegen le nem hányta a cipődet. (ez tényleg egy japán közmondás)
2010. febr. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!