Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Részeg ember igazat mond?

Részeg ember igazat mond?

Figyelt kérdés
Vajon ittasan az ember igazat beszél és ki meri mondani amit szégyell, vagy egyszeruen csak benne van és amúgy nem mondaná el? Saját magamból kiindulva, én túl oszinte is vagyok ittasan, nem is kell teljesen részegnek lennem.. Mással is így van ez?
2009. nov. 21. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nme feltétlenül. Én tudok hazudni részegen.
2009. nov. 21. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
XD
2009. nov. 21. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak kisebbségi komplexusod van, amit ledobsz magadról amikor részeg vagy, így biztosabban ki tudod adni magadból a gondolataidat, érzéseidet. És ha akarsz akkor tudsz hazudni is, az alkohol ennyire nem veszi el az agyad. Van amikor sok hülyeséget beszélsz, ezt hívjuk szófosásnak. Amikor megered az ember nyelve és csak beszél..beszél.. tök értelmetlen dolgokról..

De ha azt hiszed, hogy húú leitatok valakit, hogy kiderüljön tényleg igazat mond-e.. Akkor ugyan úgy fog hazudni és adni az ártatlant részegen, mint józanon..

Szerintem.. Legalábbis én így vagyok vele..

2009. nov. 21. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok leitatni senkit, csak mikor a barátaimmal iszok akkor nem tudom, hogy igazat mondanak-e, mert amúgy józnanon csak hulyéskedunk, ittasan meg olyan oszintébben beszélnek velem...
2009. nov. 21. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
hát én nagyon ritkán iszok, de ha iszok akk nagyon hazudos vagyok:D
2009. nov. 21. 19:22
 6/7 anonim válasza:
Hát nekem eddig mindig azt mondták,hogy az ember kétszer telejsen őszinte életében:mikor gyerek meg mikor részeg...aztán kitudja mi igaz ebből.
2009. nov. 23. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
A részegségnek is van foka, amikor az ember lelkizni kezd, vagy komoly dolgokról kezd beszélni.
2011. ápr. 23. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!