Normális, ha én lány létemre ecchi (hiányos öltözetű mangalányok) képeket nézegetek vagy rajzolok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 11:22
11/14 anonim válasza:
Szerintem sincs vele gond. Szerintem egy lány talán még jobban is rajzol ilyen dolgokat, mint egy fiú, mert jobban ismeri a részletek.
12/14 anonim válasza:
szerintem meg biztos ronda vagy, és nincs túlsok barátod. ezért aztán ha már te ugyis bányarém vagy legalább láss valami szépet necsak a boszorkányt ha a tülörbe nézel.
bár mongyuk aztán lehet hogy fakkmeresztő vagy. lehet.
13/14 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a rajzolásnak ahhoz, hogy milyen a külseje az rajzolónak. Az én unokatesóm, pl nagyon szép, fotózásra is járt, és bárokban táncolt. Ő is hasonló rajzokat készített, sőtt!!! És semmi ferde hajlama nincsen.
14/14 anonim válasza:
Rengeteg nő rajzol ecchit japánban. Szóval normális. Egyébként a rajzaidat szívesen megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!