Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Halálvágyam van. Mit tehetnék?

Halálvágyam van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Semmi értelme az életemnek, mert senki sem szeret, és nem jövök be igazán egy férfinak sem. Sokszor gondolom magamban hogy jó lenne meghalni, de az öngyilkossághoz nincs bátorságom. Emberileg is sz**t sem érek, csak rossz tulajdonságaim vannak: csendes, naiv, buta vagyok. Még a pasik is lelépnek tőlem hamar, magyarázat nélkül.
2015. jan. 4. 17:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
küldj képet hogy nézel ki
2015. jan. 4. 17:26
 2/11 anonim válasza:
szerintem mindenkinek volt halálvágya.. neked ez éppen most van.. Nincsen olyan ember akinek csak rossz tulajdonságai vannak.. csak felszínre kell hozni a jót.. Hidd el ha kibékulsz magaddal, akkor a tobbiek szemében szinte ragyogni fogsz.
2015. jan. 4. 17:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért küldenék? Idegeneknek miért küldenék képet. A külsőmmel nincs gond, átlagos vagyok.
2015. jan. 4. 17:28
 4/11 anonim válasza:
Nekem is, minden nap.
2015. jan. 4. 17:29
 5/11 anonim válasza:
Szólj nekem én már egyszer kisegítettem egy ilyen embert!! Azóta nincs ilyen vágya!!
2015. jan. 4. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
hát nem csoda. ne itt sírj hanem tegyél önmagadért. senki nem szereti az ilyet. hiába ajánlanám fel, hogy ismerkedjünk mert vagy úgy sem vagy benne vagy tényleg csak panaszkodni elég a bátorságod.
2015. jan. 4. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy lehet, menj pszichológushoz.
2015. jan. 4. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Én szeretlek, csak hogy ne mondhasd azt hogy senki se szeret.

Depresszióból kell először kilábalnod.

2015. jan. 4. 17:37
 9/11 opened paradise ***** válasza:
Miért gondolod magad butának?
2015. jan. 4. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Az életednek akkor lesz értelme, ha értelmet adsz neki. Senki sem szeret? Nem jössz be egy férfinak sem? Most úgy őszintén, egy ilyen lelki kínokkal szenvedő lányt miért szeressen valaki? Főleg, egy férfi miért tekintsen rád nőként? Mert semmi olyan nincs benned, ami téged nővé tenne. Max. van nagy csöcsöd és pinád, de ennyi, ezzel ki is fújt a nagy nőiességed. Gyáva, beszari vagy az élethez, de hogy még a halálhoz is? Ennyire lusta, gyáva hogy lehet valaki?

Nem kérek bocsánatot, hogy így beszéltem rólad, de sajnos ez az igazság, még ha félsz is bevallani magadnak. Gondold át az eddigi életedet. Szerinted miben rejlik az önbizalom és a boldogság? Milyennek látod magad, ha a tükörbe nézel? Milyen a tekinteted, a tartásod? Mert amit te el tudsz mondani a külsődet illetően, azt egy olyan férfi is észreveszi, aki elmegy melletted, és a szeme sarkából rád pillant. És tudom, hogy pozitív dolgokat nem fogsz magadról mondani. Ráadásul azt hiszed, hogy ez a lelki szenvedés nem látszik meg az arcodon? Megsúgom neked, ordít rólad, hogy "menekülj tőlem, valami nagy gond van velem". És ezért vagy csúnya. Először is, gondold át, hogy mi miatt vagy ilyen? A szüleid miatt? Netán valami múltbéli sérelem ért, amit nem tudsz még ma sem feldolgozni? És ha ilyen régi dolgok kiderülnek, én beszélnék egy pszichológussal, mert ha eddig nem tudtad önmagadban lerendezni mindezt, ezután sem fogod. Az, hogy csendes vagy, naiv és buta, mind mind olyan tulajdonság, amin tudsz változtatni. Egy kérdés maradt csak hátra: akarsz-e változtatni?

Ha szépen rendbe szeded magad, egyre többet fogsz mosolyogni, egyre magabiztosabb leszel, és a pasik azt kezdik majd látni rajtad, hogy "Hűha, na, ez az a nő, aki kell nekem, mert Ő...!".

Megmutatom neked, hogy te mi vagy most:

[link]

Ebben laknál szívesen, vagy ebben?

[link]

Változtatni csak te tudsz. Nem én, nem a pszichológus (ő is csak tanácsot fog neked adni, és te döntöd el, hogy élsz-e vele), csak te. Ha te borítékolod, hogy nem megy, akkor egyedül fogsz megpusztulni, egy szürke kisegérként. Építsd újjá azt a romos házat, hogy öröm legyen benne lakni, és megbízhatom benne, hogy nem omlik rám.

17/L

2015. jan. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!