Az érzelmi intelligenciám a 15-öt súrolja egy teszt szerint. Az miért rossz nekem?
helló
azt írja tényleg, hogy autistáknak van ilyen kevés, de ahhoz magas rendszerező intelligencia kell, viszont én arra gondoltam ezzel kapcsolatban, hogy akinek nagyon alacsony az érzelmi intelligenciája, az nagy valószínűség szerint nem olyan megértő, nem olyan figyelmes embertársaival, azaz inkább saját maga érdekli, másokkal nem túlságosan törődve. Ez nem az egyén hibája teljes mértékben, mert vannak befolyásoló tényezők, de ha megérti és akar, akkor tud változtatni.(az állításokból kiindulva jó pár erre hagy következtetni, de hangsúlyozom, nem konkrétan ezt határozza az érzelmi intelligencia, hogy ki jó és ki rossz, ugyanúgy a rendszerező intelligencia teszteredményből is lehet ilyesmire asszociálni)
én is kitöltöttem a teszteket egyébként.
EQ : 68
SQ : 73
nem akartam senkit megsérteni, ez csak vélemény.
üdv
25/F
Összegezve:
Neked nem rossz, ha alacsony az EQ-d, de másoknak annál inkább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!