Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez jelent vmit?

Szerintetek ez jelent vmit?

Figyelt kérdés
pont a felvételi utáni éjszaka a kedvenc bandámmal álmodtam (vagyis csak az énekessel) annyira, deh annyira jó volt, hogy örökre ott marattam volna és ojan szar kedvem lett reggelre, mert felébredtem...(((lehet hogy hülyeség, de nekem ez az álom sokat jelent!!))) ha megtehetném akkor letölteném a gépemre, és ujra és ujra megnézném...
2010. jan. 31. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ilyen álmaim nekem is voltak, amiket újra, újra visszanéznék :)
2010. jan. 31. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem azt,hogy 100%-os lett a felvételid,mert az olyan-t rosszul írtad:) amúgy annyira akorod őket látni,hogy az álmodban jelennek meg:)
2010. jan. 31. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A felvételi utáni éjszaka nekem borzalmas volt.Neked biztosan jól sikerült a magyar felvételid,lehet,hogy ezzel talán összefügg a dolog,vagy lehet,hogy megvalósul az,hogy bejuss az elsőnek megjelölt középiskoládba-ÁLMAID középiskolájába:D nekem is ez volt a célom,de a felvételi utáni éjszaka borzzalmas volt..talán levonhatom ebből azt a következtetést,hogy nem vesznek fel?:(
2010. jan. 31. 20:06
 4/4 anonim válasza:
szerintem a legtöbb amit tehetsz, hogy boldogan gondolsz vissza rá, és sokszor végiggondolod hogy mit álmodtál akkor éjjel, hogy ne felejtsd el!
2010. márc. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!