Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenkinek kialakul a jövője...

Mindenkinek kialakul a jövője vagy az ilyen elveszett embernek minősül?

Figyelt kérdés
Az a helyzet velem, hogy 16 évesen még fogalmam sincs, hogy milyen jövőt szánok magamnak, mivel nincs elképzelésem, hogy mi szeretnék lenni pedig mint tanuló a jobbak között vagyok, bár nem a legjobb, és még sohasem volt barátnőm. Attól félek, hogy az élet magával fog sodorni, mint felnőtt, akinek se családja se szakmája. Kialakulnak ezek a dolgok vagy elveszett leszek?
2014. dec. 6. 21:39
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ki fog alakulni. És nem leszel valami elveszett ember. Főleg ha jól is tanulsz, 18 éves korodig el fogod tudni dönteni, hogy mit szeretnél tanulni a továbbiakban. És szerintem az ágyáltalán nem baj, hogy nem volt barátnőd. Még előtted az élet. :)
2014. dec. 6. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kóbor ember nem biztos hogy elvan tévedve.
2014. dec. 6. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Èn sem tudtam 16 èvesen hogy mi akarok lenni. Közepes tanuló voltam. Azóta van egy èrettsègim meg 5 szakmám. Ma sem tudom hogy mi akarok lenni. 27 vagyok ès közmunkás. Ismertem egy nőt. Kitünő volt. Alkoholista lett ès kb 35-41 èvesen agyonverte a szintèn alkoholista fèrje. Ő orvos akart lenni de aztán ez lett. Sose tudhatod mi lesz. A világnak nem számìt mi lesz veled csak neked. Döntsd el mit szeretsz ès csináld azt. Az èlet rövid ahoz hogy ne azt csináld ami èrdekel. Keresd magad. Èn is keresem.
2014. dec. 7. 07:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat :)
2014. dec. 7. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se tudtam mia akarok lenni, nem is tudom a mai napig. De látom, hogy diplomás emberek mellettem dolgoznak a soron, az megnyugtat, hogy nem pazaroltam el az életemet tanulásra, hisz úgyse mennék vele semmire, mert minden munkaerőből van RENGETEG, a piac meg ennyit nem tud felvenni és eltartani!
2014. dec. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!