Mindenkinek kialakul a jövője vagy az ilyen elveszett embernek minősül?
Figyelt kérdés
Az a helyzet velem, hogy 16 évesen még fogalmam sincs, hogy milyen jövőt szánok magamnak, mivel nincs elképzelésem, hogy mi szeretnék lenni pedig mint tanuló a jobbak között vagyok, bár nem a legjobb, és még sohasem volt barátnőm. Attól félek, hogy az élet magával fog sodorni, mint felnőtt, akinek se családja se szakmája. Kialakulnak ezek a dolgok vagy elveszett leszek?2014. dec. 6. 21:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem ki fog alakulni. És nem leszel valami elveszett ember. Főleg ha jól is tanulsz, 18 éves korodig el fogod tudni dönteni, hogy mit szeretnél tanulni a továbbiakban. És szerintem az ágyáltalán nem baj, hogy nem volt barátnőd. Még előtted az élet. :)
2/5 anonim válasza:
Egy kóbor ember nem biztos hogy elvan tévedve.
3/5 anonim válasza:
Èn sem tudtam 16 èvesen hogy mi akarok lenni. Közepes tanuló voltam. Azóta van egy èrettsègim meg 5 szakmám. Ma sem tudom hogy mi akarok lenni. 27 vagyok ès közmunkás. Ismertem egy nőt. Kitünő volt. Alkoholista lett ès kb 35-41 èvesen agyonverte a szintèn alkoholista fèrje. Ő orvos akart lenni de aztán ez lett. Sose tudhatod mi lesz. A világnak nem számìt mi lesz veled csak neked. Döntsd el mit szeretsz ès csináld azt. Az èlet rövid ahoz hogy ne azt csináld ami èrdekel. Keresd magad. Èn is keresem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat :)
2014. dec. 7. 10:22
5/5 anonim válasza:
Én se tudtam mia akarok lenni, nem is tudom a mai napig. De látom, hogy diplomás emberek mellettem dolgoznak a soron, az megnyugtat, hogy nem pazaroltam el az életemet tanulásra, hisz úgyse mennék vele semmire, mert minden munkaerőből van RENGETEG, a piac meg ennyit nem tud felvenni és eltartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!