Akinek önbizalomhiánya van, annál ez miben nyilvánul meg? (konkrétan)
Figyelt kérdés
Úgy értem különéle mérékű önbizalomhiányok vannak, meg úgy egyébként is minden ember más... Nálad / ismerősödnél miben nyilvánul meg?2010. jan. 31. 16:45
1/5 anonim válasza:
Takargatja magát. Nem mer egyedül elmenni sehova. A járásából a tartásából lehet látni. Abból ahogy beszél! Mindenből!
2/5 anonim válasza:
Szerintem aki önbizalomhiányos, két fajta lehet. Egyik aki csendes,szégyenlős, mindenkinek mondja hogy ő milyen csúnya stb. A másik meg az, aki mindenképp kiprovokálja hogy dicsérjék valamilyét. Pl "vettem egy új nadrágot. Jól néz ki igaz? " "De most nem jól nézek ki". Hülye példák de érted mit akarok kihozni belőle :)
Legalábbis a köprnyezetembe én ezt szűrtem le.
3/5 anonim válasza:
Kishitű gondolatai vannak önmagáról. Nem magabiztos, nem mer továbblépni, változtatni, kiállni magáért, vagy csak nehezen. + ilyenek
4/5 anonim válasza:
Szinte bármibe beleegyezik, csak hogy kerülje a vitát, nem mer kiállni magáért. Ha beszélsz vele nem néz a szemedbe, idegesen sétálgat, csavargatja a haját, vagy húzogatja a ruháját.
5/5 anonim válasza:
ja én így vagyok vele,bármit megteszek,hogy kerüljem a vitát,de olyan fárasztó meggyőzni valakit, ha pl nekem van igazam,nem tom mit lehet ez ellen tenni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!