Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom kimondani a...

Miért nem tudom kimondani a szeretleket?

Figyelt kérdés

Sem rokonnak, sem barátaimnak se senkinek nem tudom.

Mondták, hogy a gyerekkorra visszatérő, hogy hogyan bántak velem illetve egymással a szüleim.

Egymással folyton veszekedtek.

Velem meg...(elváltak) és úgy mutatták ki a "szeretetüket", hogy megvettek mindent.(úgy is lehetne mondani, hogy "versengtek", hogy ki vesz több mindent.mivel azt gondolták szerintem, hogy aki több dolgot vesz azt jobban fogom szeretni..vagy nem tudom) Mai napig így van.Le sem szarják az érzéseimet stb..azt hiszik, hogy ha megveszik azt amit nagyon szeretnék azzal le vagyok tudva. Pedig csak az kéne, hogy foglalkozzanak velem, kicsit figyeljenek rám.

Lehet, hogy e miatt. Egyszerűen nem tudom..és már ez nagyon zavar.

Legutóbb tesóm 2hétig nem szolt hozzám mert nem tudtam neki kimondani, hogy szeretem.

Mit tegyek ez ellen? Segítsetek kèrlek. Vagy valami tipp ://

16/L

2014. dec. 1. 22:20
 1/6 anonim válasza:
Valszeg tényleg azért van mert a szüleid ilyenek voltak, viszon ennek szerintem nem kéne ennyire kihatni másokra, én személy szerint csak a családdal vagyok így a rokonokon kívül bárkivel közvetlen a kapcsolatom és simán kitudom mondani, hogy szeretem. Esetleg nemtudom volt-e már pasid , ha nem akkor szerintem sokat segítene mert rengetegszer a szerelmedhez sokkal jobban kötődsz mint a családodhoz tapasztalatom szerint és szerintem neki simán ki tudnád mondani. Azért meg, hogy ez a családba visszatérjen az egész famíliát helyre kéne rázni és rengeteget beszélgetni mindenféléről. Remélem segítettem:)
2014. dec. 1. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem volt még barátom. Lehetett volna nem rég.. szeretem még most is aztán nem tudtam kimondani, hogy szeretlek és közölte, hogy akkor inkább hagyjuk egymást.

Köszönöm, hogy írtál.

2014. dec. 1. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Számomra meg nagyon visszatetszőek azok a nyálas amerikai filmek, ahol mindenki unos untalan mondogatja a másiknak, hogy szeretlek. Szerintem inkább mély érzésű vagy, aki tudja, hogy nem a szavak lényegesek, hanem a cselekvések. Nem mondani kell a szeretetet, hanem csinálni és amásik úgyis tudni fogja, hogy szereted.
2014. dec. 1. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor egyedül vagy, állj a tükör elé, és mondd ki.
2014. dec. 1. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kitudom, és szerintem te is, csak az a baj, hogy nem úgy mondjuk ki, hogy a szónak a jelentését is magába foglaljuk, hanem mint pl. azt a szót, hogy "táska", vagy "bakancs" , hanem csak simán, kimondod, és kész..

igaz, nekem is nagyon erőltetett és még úgy se menne, ha próbálnám elfelejteni, az igazi jelentését, mivel nem tudom elfelejteni..

2014. dec. 2. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit érzel, amikor ki akarod mondani, de nem tudod?
2014. dec. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!