És megint felszálnuk egy vonatra. Mi jut erről eszedbe?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 22:21
1/17 anonim válasza:
az hogy nem tudsz helyesen írni
2/17 anonim válasza:
egy piros gőzmozdony, a barna síneken áll,füst jön a tornyából,és magas fák a háttérben
3/17 anonim válasza:
Marhavagon ami Auswitz felé tart
4/17 A kérdező kommentje:
őő,köszönöm szépen, de nem helyesírásommal van baj, csak vmi nem stimmel itt és kihagy betűket (eddig tudtam rendesen írni, de most csak akkor megy ha nagyon lassú vagyok),és egy csomó ideig tartott amíg megcsináltam, nem tűnt fel h még mindig nem jó. Tehát:
És megint felszállunk egy vonatra.
2010. jan. 30. 22:32
5/17 anonim válasza:
22:30
Ez nálad személyes élmény, vagy mi?:)
Úgy tűnik, mint ha e mondatról ez az emlék ugrott volna be neked.
7/17 anonim válasza:
hogy megyek a barátomhoz (L) :(
9/17 anonim válasza:
Keleti Pályaudvar, sok csomag, sok galamb, sok kosz. Hideg, tél, fázom, látszik a lehelet, elegem van a vonatból, mikor lesz nyár?
10/17 anonim válasza:
Számomra ez a mondat inkább azt jelenti, hogy megint egy új nap, megint elkezdünk valamit csinálni, de rajtunk múlik, hogy véghez visszük-e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!