Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történik ha ezt megcsinálom?

Mi történik ha ezt megcsinálom?

Figyelt kérdés
Kövérnek tartom magam, épp ezért ki akarom próbálni hogy alig eszem vagy semennyit sem, közben tornázok meg ilyesmik, ilyenkor mi történik egy idő után? Nem véleményeket kérek, hogy mit gondoltok erről, hanem választ. Köszi.
2010. jan. 30. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!Nem fogyhatsz rögtön 10 vagy 20 kilót,ahogyan eljutni sem lehet egyetlen lépéssel más városba...Ha fokozatosan próbálkoznál,tutira sikerülne!Próbáld mindennek csak a felét enni,amit eddig ettél!Akkor nem éreznél éhséget sem és fogynál is!

És nagyon jól írták előttem,hogyha fogynál is és visszatérnél a régi kerékvágásba és megint elkezdenél enni,duplájára híznál!Ez nagyon igaz!

Szurkolok neked!Kitartás!

2010. jan. 30. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Éhezés eredménye:

vitaminhiány (hajhullás, szájrepedezés, pattanások...stb)

gyomorsavtúltengés (gyomorfájdalom, gyomorfekély, gyakori hányinger...stb)

vérsűrüsödés (gyengeség érzése, ájulás, vérszegénység, rosszullétek...stb)

hormonháztartás felborulása (menstruáció elmaradása, abnormális vérzés...stb)

immunrendszer legyengülése (gyakori lebetegedés...stb)

halál (legvégső esetben)

Hosszú éhezés után (már két nap is hosszúnak számít) az első táplálékot, amit magadhoz veszel, egyből el fogja tárolni a szervezeted, mert éhezés után vagy és veszélyben voltál, tehát éhezés után akármit fogsz enni, azt úgy ahogy van zsírként fogja tárolni a szervezeted...

Lehet, hogy a fogyni vágyók két hét alatt akarnak lefogyni, de az életveszélyes és hosszú távon nem is eredményes, mert mindent vissza fogsz hízni.

Ezért érdemes inkább lassan, de biztosan és eredményesen úgy fogyni, hogy azt többet nem hízod vissza. Pl.: tornával, mert akkor a zsír eltűnik és szép izom lesz a helyén. De tégy belátásod szerint.

2010. jan. 30. 16:32
 13/21 anonim ***** válasza:

16:32 vagyok.

Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy mielőtt bármilyen fogyókúrába, éhezőskúrába és durva sportba belekezdesz, hogy kivizsgáltatod magad egy szakemberrel, mert egyáltalán nem biztos, hogy "normális", hogy túlsúlyos vagy, és az is lehet, hogy ha valamilyen betegség miatt vagy túlsúlyos, hogy soha nem is fogsz tudni lefogyni. Vagy van egy bizonyos betegséged, aminek az a TÜNETE vagy MELLÉKHATÁSA, hogy túlsúlyos vagy és ha kapsz rá egy gógyszert és megfelelően szeded, akkor "elmúlik" a túlsúly. A túlsúlyt okozhatja, hormonális betegség, pajzsmirigy betegség, emésztőrendszeri betegség... stb. stb. stb. Szóval csak ésszel csináld.

2010. jan. 30. 16:38
 14/21 anonim ***** válasza:

miaz hogy máshogy nem tudsz lefogyni?Ez a szervezetednek sem jó mert legyengülsz és elájulsz.Plusz betegséged is lehet.

Rengeteg jó fogyókúra van már. Én 90kg voltam megcsináltam kétszer a 90napost és most vagyok 58kg. És normálisan étkeztem, megvolt mindig a szervezetemnek az ami kell.

Ha nem eszel és lefogysz(mert tény és való hogy lefogynál) eléred azt a súlyt amit kitűztél magad elé, megint elkezdesz enni szép lasacskán visszaszeded a leadott kilókat. És mit értél el?azt hogy 2hétig 'sovány' voltál.

Tehát hülyeség amit csinálni akarsz. Inkább keress magadnak valami jó fogyókurát.

egyébkánt ajánlom neked is a 90napost.

2010. jan. 30. 17:15
 15/21 anonim válasza:

Igazuk van a válaszolóknak, ha nem eszel, azzal csak rosszabb lesz utána. Rosszul is lennél, és kétszer annyit visszahíznál utána. Rendesen, egészségesen étkezz, korán vacsorázz, és utána már semmit. Eleinte biztos nehezebb lesz, de ha kitartó vagy, akkor menni fog. Nagyon fontos hogy legyen nagy akaraterőd és ne add fel. És mindenképp mozogj minél többet. A kettő együtt lehet csak hatásos. Meg érdeklődj az előző válaszadótól a 90 napos diéta felől, ha neki ilyen jól bevált, biztos tud segíteni.

Sok sikert és kitartást!

2010. jan. 30. 18:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Tornázz, sportolj és egyél rendesen, egészségesen, ez sokkal hatásosabb mintha nem eszel semmit.
2010. jan. 30. 19:16
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem ne csináld ezt személyes tapasztalatból mondom.tavaly nyáron én is ezt csináltam rosszul is lettem a nyaraláson a mentőket kellet hívni infúziót kaptam 2 napon keresztül folyamatosan és nem is ehettem közbe se.ráadásul még kövér se vagyok.
2010. jan. 30. 20:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Az h jól lelassul az anyagcseréd és mikor megint elkezdesz enni a szervezeted elraktároz mindent és kétszer annyi jön vissza rád mint amit leadtál. Megint újrakezded,és megint hízol, és így tovább. Hidd el nem éri meg!
2010. jan. 30. 20:17
 19/21 anonim válasza:
Az ember az évmilliók alatt sokszor éhezett, ezért úgy alakult hogy szükség esetén minnél többet el tudjon tárolni. Ezért ha több napig nem ettél, utána a szervezeted minden bevitt táplálékot elraktároz,szóval fogyni nem fogsz, mert úgysem fogod kibírni sokáig, de utána hirtelen elkezdesz hízni.
2010. jan. 30. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:
szerinted mi a szarnak van kaja? hogy megegyük... -.-
2010. febr. 4. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!