Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz ha bennem nincs semmiféle...

Gáz ha bennem nincs semmiféle hazaszeretet, és utálok itt élni, és ha kijutok diplomázás után, és normálisan keresek, max anyukámhoz jövök haza látogatóba? Ettől én rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:21
1 2
 11/20 kovpet ***** válasza:
#5: Ne használj olyan szavakat, amiknek nem ismered a jelentését.
2014. nov. 26. 17:37
 12/20 anonim válasza:

Ez a kérdés miért a szexualitás témakörben van?

Bizonyos körökben ez iszonyú gáz vélemény, más körökben nem az. Ettől függően fogsz eltérő válaszokat kapni a különböző neveltetésben részesült emberektől.

A középúton maradva:

ha 15 éve mondtad volna ugyanezt iskolás fejjel(<25), azt mondtam volna, hogy ez önmagában gáz, ha nincs különösebb indokod, nem tört még meg a magyar élet, vagy nincs benned ösztönös vágy mondjuk Amerika felé a kultúrája miatt, vagy bármi ilyesmi.

Ma azt mondom, ez a helyes döntés. Megváltoztak itt a dolgok. Vagy inkább beértek a korábban tett rossz dolgok.

Nem csodálom, ha nem akarod megvárni, míg a ma hibái is lecsapódnak. Én sem akarom.

23/F

2014. nov. 26. 17:39
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ezt annak küldöm, amelyik nyomoréknak "igénye van a demokráciára"...

https://www.youtube.com/watch?v=ZGLllz7tRmo

2014. nov. 26. 17:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Mert a libsi multikulti nem a hatalom érdekében áll ám :D

2014. nov. 26. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember. Mindenkinek szíve joga hol él. Én is szeretem a hazámat,de szenvedni nem kötelező benne.
2014. nov. 26. 21:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Eléggé globális világban élünk ahhoz, hogy ott éljünk, ahol akarunk.

Én is nyitott vagyok a világra és nem kötődöm kizárólag egy országhoz.

2014. nov. 27. 12:02
 17/20 Vadkorte81 ***** válasza:
100%
Nem gaz...En mar regota nem elek otthon,mert mindig is arra vagytam hogy egyenloen kezeljenek mas emberekkel,hogy szinvonala legyen a kiszolgalasnak,hogy ne kelljen a letminimumon elnem,nelkuloznom,es ne menjen a munkara az egeszsegem,hogy legyen hitele a szavamnak,hogy a rendor ha eltevedtem hazakiserjen,hogy ha nyaralni szeretnek menni evente 4x akar nyugodtan megtehessem,hogy ne fikazzanak engem azert mert nem vagyok roghoz kotott mint a nagy atlag,hogy ha nem vagyok megelegedve egy szolgaltatassal visszakapjam a penzem,hogy ne kelljen sehol arcedulat neznem,hanem ha tetszik valami meg tudjam venni,hogy ingyenes legyen az orvosi ellatas,hogy 3 ev munka utan ha szeretnek valtani kivehetek 1 evet munkakeresesre,es ha nem sikerul jobbat talanom automatikusan visszavesznek a poziciomba,hogy 3 napig igazolatlanul hianyozhatok a munkahelyrol meg akkor is ha a hianyzas pialas miatt tortent es nem kell hazudnom a fonokomnek miert voltam tavol.....es meg hosszu a lista..Szeretem Magyarorszag minden hegyet es volgyet.Minden tavat,folyojat.Szeretem az alfoldtol a dunantulig minden szegletet..Az 1 dolog amiert nem ott elek az a politika ami szetcsesz mindent,es az embereket birkava teszi....
2014. dec. 2. 19:28
 18/20 anonim válasza:
Hol laksz mostanában, Vadkörte?
2014. dec. 7. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Dehogy.Van eszed.
2015. jan. 29. 01:46
 20/20 anonim válasza:
szerintem nem vagy rossz ember amint lesz 1 jó lehetőségem én is megyek ki mert nem azért szeretnék dolgozni hogy megéljek hanem azért hogy jól éljek és ezzel szerintem mindenki így márpedig itthon nagyon nehéz érvényesülni bár én 8-10 év múlva haza jönnék mert barátok stb stb minden ide köt de lenne egy biztos anyagi hátterem
2015. dec. 31. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!