Gáz ha bennem nincs semmiféle hazaszeretet, és utálok
itt élni, és ha kijutok diplomázás után, és
normálisan keresek, max anyukámhoz jövök haza
látogatóba? Ettől én rossz ember vagyok?
#5: Ne használj olyan szavakat, amiknek nem ismered a jelentését.
2014. nov. 26. 17:37
12/20 anonim válasza:
Ez a kérdés miért a szexualitás témakörben van?
Bizonyos körökben ez iszonyú gáz vélemény, más körökben nem az. Ettől függően fogsz eltérő válaszokat kapni a különböző neveltetésben részesült emberektől.
A középúton maradva:
ha 15 éve mondtad volna ugyanezt iskolás fejjel(<25), azt mondtam volna, hogy ez önmagában gáz, ha nincs különösebb indokod, nem tört még meg a magyar élet, vagy nincs benned ösztönös vágy mondjuk Amerika felé a kultúrája miatt, vagy bármi ilyesmi.
Ma azt mondom, ez a helyes döntés. Megváltoztak itt a dolgok. Vagy inkább beértek a korábban tett rossz dolgok.
Nem csodálom, ha nem akarod megvárni, míg a ma hibái is lecsapódnak. Én sem akarom.
23/F
2014. nov. 26. 17:39
2014. nov. 26. 17:43
Mert a libsi multikulti nem a hatalom érdekében áll ám :D
2014. nov. 26. 17:45
Nem vagy rossz ember. Mindenkinek szíve joga hol él. Én is szeretem a hazámat,de szenvedni nem kötelező benne.
2014. nov. 26. 21:03
Nem gáz.
Eléggé globális világban élünk ahhoz, hogy ott éljünk, ahol akarunk.
Én is nyitott vagyok a világra és nem kötődöm kizárólag egy országhoz.
2014. nov. 27. 12:02
Nem gaz...En mar regota nem elek otthon,mert mindig is arra vagytam hogy egyenloen kezeljenek mas emberekkel,hogy szinvonala legyen a kiszolgalasnak,hogy ne kelljen a letminimumon elnem,nelkuloznom,es ne menjen a munkara az egeszsegem,hogy legyen hitele a szavamnak,hogy a rendor ha eltevedtem hazakiserjen,hogy ha nyaralni szeretnek menni evente 4x akar nyugodtan megtehessem,hogy ne fikazzanak engem azert mert nem vagyok roghoz kotott mint a nagy atlag,hogy ha nem vagyok megelegedve egy szolgaltatassal visszakapjam a penzem,hogy ne kelljen sehol arcedulat neznem,hanem ha tetszik valami meg tudjam venni,hogy ingyenes legyen az orvosi ellatas,hogy 3 ev munka utan ha szeretnek valtani kivehetek 1 evet munkakeresesre,es ha nem sikerul jobbat talanom automatikusan visszavesznek a poziciomba,hogy 3 napig igazolatlanul hianyozhatok a munkahelyrol meg akkor is ha a hianyzas pialas miatt tortent es nem kell hazudnom a fonokomnek miert voltam tavol.....es meg hosszu a lista..Szeretem Magyarorszag minden hegyet es volgyet.Minden tavat,folyojat.Szeretem az alfoldtol a dunantulig minden szegletet..Az 1 dolog amiert nem ott elek az a politika ami szetcsesz mindent,es az embereket birkava teszi....
2014. dec. 2. 19:28
18/20 anonim válasza:
Hol laksz mostanában, Vadkörte?
2014. dec. 7. 10:59
2015. jan. 29. 01:46
20/20 anonim válasza:
szerintem nem vagy rossz ember amint lesz 1 jó lehetőségem én is megyek ki mert nem azért szeretnék dolgozni hogy megéljek hanem azért hogy jól éljek és ezzel szerintem mindenki így márpedig itthon nagyon nehéz érvényesülni bár én 8-10 év múlva haza jönnék mert barátok stb stb minden ide köt de lenne egy biztos anyagi hátterem
2015. dec. 31. 02:07
Kapcsolódó kérdések: