köszönöm a válaszokat
Igen tényleg tanulságos. Én nem rég láttam és teljesen megérintett ez a történet...
egyszer egy előadáson levetítették nekünk a filmet...hááát...most lehet hogy durván fogok fogalmazni, de ez az én véleményem (erről az egészről):
Az ilyen emberekkel csak akkor érdemes foglalkozni, ha ő is akarja...tehát rájött (valahogy) hogy ez neki nem jó...de az aki lesz@rja a segítséget...és lesz ami lesz alapon folytatja, akkor valahogy nem tud érdekelni...egyáltalán nem tudom sajnálom. Az ilyenekre kár időt pazarolni...
Arra már nem emlékszem, hogy ez a gyerek melyik kategóriába tartozott.
A film különösebben nem rázott meg, csak mikor mutatták hogy mi lett a gyerekből... mármint hogy mondta az apja, hogy egyik reggel holtan találták és kb. úgy nézett ki mint egy múmia...aztán meg mutatták azt a "múmiás" képet...az kicsit ledöbbentett, de ennyi.
köszönöm a válaszod
Igen ez így van mindenkinek más a véleménye róla,ezért is tettem fel a kérdést.
Valahogy nekem merszem nincs megnézni a filmet..talán azért mert alkalmanként én is füvezek.
De aki füvezik azt úgysem lehet ilyen szaros kis "filmekkel" lebeszélni :') Saját bőrünkön kell tapasztalni. Persze nem ilyen dúrván.nem akarok mumia lenni. bár ez szerintem kissé nagyon függő lehetett.
De addig csináljuk/csinálják amíg nekünk jó.
na mindegyis..
nagyon durva.és szerintem tök elgondolkodtató.
a képeket elég nehéz volt végignézni a végén:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!