Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogy vagytok ezzel?

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Régen öngyilkos akartam lenni mindig, amikor úgy éreztem, hogy "nincs más megoldás". Most már inkább csak (mindenképpen Pozitív) vágy fog el, hogy halál helyett inkább újra kezdeném az egész életemet, persze némi plusszal, és teljesen máshogyan csinálnék mindent, jobban. És ez most már sokkalta jobban dominál nálam, mint a halál. Ti hogyan vagytok ezzel a dologgal?

2014. nov. 22. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos a kérdés ugye felmerül hogy van-e a halál után élet meg ilyesmi.

Ha hiszel a reinkarnációban, akkor ez lehet megoldás, de honnan tudod, hogy a következő életed nem szarabb lesz mint ez?

Persze lehet nem erre gondoltál, hanem csak arra, hogy a mostani életedet kezdenéd újra... hát, ezzel én is vagyok így, jó pár kellemetlen tapasztalattal lennék szegényebb - de ezt is átéltem és talán mondhatom azt is, hogy tanultam belőle.

Én nem kezdeném újra az életemet, pont most, hogy miután már egyenesbe jöttem.

2014. nov. 22. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:

A mostani életemet kezdeném újra.

Igen, kellettek a pofonok ahhoz, hogy jobb, érettebb, intelligensebb ember legyek, hogy legyen viszonyítási alapom az élethez, de... akkor is másképp csinálnék mindent és újra kezdeném az életem.

Még mindig nem jött egyenesbe... =-(

2014. nov. 22. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó ha tudsz változtatni a helyzeteden, van motiváció. Nálam nem változott nagyon semmi amiktől öngyilkos akartam lenni, azok lecsengtek, de az életem nem sokat változott, tenglődöm csak mondhatni.
2014. nov. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!