Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jól veszem észre, szerintetek...

Jól veszem észre, szerintetek nincs igazam?

Figyelt kérdés
Adsz egy ténylegesen jó választ,és már lepontoznak.Hiába akarsz segiteni,szerintem tiszta rosszindulat van itt,de miért?szerinted?mitől nagyobb az öröme ettől?
2010. jan. 29. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
lassan már három napja nem megy feljebb a százalékom, de nem zavar, ha valakinek attól jobb, hogy lepontoz, hát tegye, ellene úgy sem tudunk tenni
2010. jan. 29. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
de igazad van(pontozz fel:D)
2010. jan. 29. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer írtam egy teljesen normális választ. Miután elküldtem, észrevettem, hogy egy szót hibásan írtam le, és kicsillagozva elküldtem a helyes szót. Ezt a helyesbítést 39%-ra lepontozták, szóval kb. ennyire számít a pontozás...
2010. jan. 29. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is észrevettem, de már régen is így volt.

A kérdésre válaszolok, normális módon le vagyok pontozva...

Kétségbeesett kérdezőnek írok TAPASZTALATBÓL szintén le vagyok pontozva... még akkor is, ha ő többször megköszöni és hasznos volt neki a válasz. Sok szűklűtókörű emberke meg lepontozgat...

nem értem én sem.

2010. jan. 29. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam ;)
2010. jan. 29. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
biztos sokan csak úgy találomra lepontoznak mindenkit. vagy csak azt nézik hogy elég vicces szellemes volt-e a válasz, nem pedig hogy a témához kapcsolódott-e.
2010. jan. 30. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már engem sem zavar..Amugy én akik itt válaszoltak most mindenkit felpontoztam:D
2010. jan. 30. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Már vagy 20szor volt ilyen kérdés csak másképp lett mefogalmazva.. de ha már ittartunk felpontozhatsz mert igazam van ;)
2010. jan. 30. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Jaja,múltkor engem is lepontozott valaki,mert LEÍRTAM AZ IGAZSÁGOT.:S de rájöttem,hogy az ilyenekkel nem kell törődni..nekik ez okoz örömöt,és kész.:P
2010. jan. 31. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!