Jól veszem észre, szerintetek nincs igazam?
Figyelt kérdés
Adsz egy ténylegesen jó választ,és már lepontoznak.Hiába akarsz segiteni,szerintem tiszta rosszindulat van itt,de miért?szerinted?mitől nagyobb az öröme ettől?2010. jan. 29. 17:10
1/9 anonim válasza:
lassan már három napja nem megy feljebb a százalékom, de nem zavar, ha valakinek attól jobb, hogy lepontoz, hát tegye, ellene úgy sem tudunk tenni
3/9 anonim válasza:
Én egyszer írtam egy teljesen normális választ. Miután elküldtem, észrevettem, hogy egy szót hibásan írtam le, és kicsillagozva elküldtem a helyes szót. Ezt a helyesbítést 39%-ra lepontozták, szóval kb. ennyire számít a pontozás...
4/9 anonim válasza:
Ezt már én is észrevettem, de már régen is így volt.
A kérdésre válaszolok, normális módon le vagyok pontozva...
Kétségbeesett kérdezőnek írok TAPASZTALATBÓL szintén le vagyok pontozva... még akkor is, ha ő többször megköszöni és hasznos volt neki a válasz. Sok szűklűtókörű emberke meg lepontozgat...
nem értem én sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam ;)
2010. jan. 29. 20:45
6/9 anonim válasza:
biztos sokan csak úgy találomra lepontoznak mindenkit. vagy csak azt nézik hogy elég vicces szellemes volt-e a válasz, nem pedig hogy a témához kapcsolódott-e.
7/9 anonim válasza:
Már engem sem zavar..Amugy én akik itt válaszoltak most mindenkit felpontoztam:D
8/9 anonim válasza:
Már vagy 20szor volt ilyen kérdés csak másképp lett mefogalmazva.. de ha már ittartunk felpontozhatsz mert igazam van ;)
9/9 anonim válasza:
Jaja,múltkor engem is lepontozott valaki,mert LEÍRTAM AZ IGAZSÁGOT.:S de rájöttem,hogy az ilyenekkel nem kell törődni..nekik ez okoz örömöt,és kész.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!