Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen a barátnőm?

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés

Bocsi ha rossz helyre írtam..

Ő a legjobb barátnőm meg minden.. suliba kur*va jól elvagyunk..Röhögünk csomót meg minden.. Most lett gépe.. És az a baj hogy gépen teljesen más mint élőbe.. NAgyon meg játsza magát még elöttem is..A gépen.. Szóval élőbe nem..

Olyan neveket ad magának msn-n hogy pl.: Sexy Csirke.

12 Éves :O

Myvipen az igazolvány képe oylan hogy a szeme feketével ki van húzva de nem egy ilyen kis csík hanem ilyen vastag

... Mindenhova kiírja a msn címét hogy felvegyék és ez már beteges.. HOGY MONDJAM EL NEKI SZÉPEN HOGY 'NEM JÓ' AMIT CSINÁL?

És ha megengediek akkor lenne mégegy kérdésem :)

Szóval.

Engem nem zavar ha mondjuk ugyanolyan ruhájuk van mint nekem.. Vagy ugyanolyan a hajuk stb.

De van két 'barátnőm' az egyik az elöbb említett..

Akik olyan szinten utánoznak pl. hogy: Na elkezdem szeretni Justin Biebert.. HAllgatom meg msn-n az ő képe volt kinnt. Elmondom az egyik bnőmnek.. Mit csinál?

Kitesz róla egy képet..Másik barátnőm kérdezi tőlle hogy mért utánoz? Erre azt mondja hogy már régóta szereti..

Kérdezem én? Akkor eddig mért nem tett ki képet ?? XD

Van a 'legjobb'bnőm.. Kérdeztem még régebben tőlle hogy szereti-e az Anti Fitness Clubbot..

Azt mondta: Dehogyis hogynéznek ki stb..

Kérdezi Hogy Te? -Mondom Nekem a kedvenceim

Mit látok? Myvipen mi van a képe fölé írva: 'Arcomat eltakarom ne lásd hogy szemem könnyes ha más ölel át'

ÉS ez mi? AFC :D Kérdezem tőlle : szereted az AFC-t? :O

Elkezdi: persze :@:@

EZT HOGY MONDJAM NEKI MEG HOGY ELÉG LESZ EBBŐL?

És bocSi mégegy dolog..

Szóval én még ezen a honlapon kértem attól a Kis MC.DC-től egy Bad Boyzos versikét..

Ugye én ezt úgy gondoltam hogy 'személyre szoló'szóval ugy mond ez az enyém.. XD

Kiírtam myvippen adatlapomra és írtam alá hogy Köszi MC.

Bnőm adatlapján van egy kép dükiről.. Mi a címe?

Mindent kipótol egy izmos kockahas. Ami ugye az én versembe volt benne

HOGY MONDJAM NEKI HOGY JÓ LENNE LETÖRÖLNI?

am. Lehet hogy ilyen beteges vagyokde van más példa is erre az utánzásra és azért ez már elég durva .)

Bocs hogy iylen hosszú lett:D

És bocsi a helyesírási hibákért..

2010. jan. 29. 11:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
utolsónál a Pont :)
2010. jan. 29. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Én elolvastam az egész kérdésed és sztem persze, hogy gyerekes dolgok, mivel a ti korotokban mindenki ilyesmikkel foglalkozik ( na jó én nem ilyen voltam, de én más tipus vok ), viszont annyit el tudok mondani, hogy a te barátnőid nem olyan szörnyűek, mint ahogy te azt hiszed

Persze, hogy idegesitenek meg stb. ,de sajnos ahogy nősz észre fogod venni, hogy ennél SOKKAL de sokkal rosszabb " barátnőid " is lesznek, akikkel szászzor meg fogod járni és örülj, ameddig még ilyen barátaid vannak akik képesek megváltoztatni a saját véleményüket, csak hogy megfeleljenek neked :-)

Amm, tudom, hogy idegesitőek az ilyenek, de az én szememben inkább aranyosak, sztem ne légy durva velük, tartsd meg az indulatod olyanoknak akik majd megérdemlik és sajnos lesznek olyanok az életed során elegek .... persze, a legnagyobb hibánk, hogy sokszor csak akkor becsülünk valamit ,amikor elveszitjük és olyankor látunk csak tisztán amikor a jövőből nézünk vissza múltba. Sajnos akkor már túl késő

2010. jan. 30. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!