Miért van ilyen kevés barátom?
Tehát.Vegyük sorra:
-Népszerű vagy és sokan oda mennek hozzád; Akkor miért nem barátkozol velük? El lehet őket hívni deszkázni, (vagy ha már ők,mint említetted elhívnak akkor mondj igent)mozizni, vagy csak simán dumálni és összebarátkozni velük.. késsőbiekben meg kialakulhat egy kötöttség azaz jóbarátság/akár legjobb barátság.
-osztálytárs; Sokan füveznek ami számodra kizáró ok. Akkor nem kell velük foglalkozni :) Ha megkínálnak utasítsd vissza de attólfüggetlenül lehet velük barátkozni. De ha mégse akkor nem lehet mit tenni. Ő választásuk.
WOW- Ha csak arról beszélnek szólj nekik, hogy: "Figyelj haver,engem nem érdekel a WOW, nem beszélhetnénk másról?" ennyi az egész. :) De ha nem, találod meg velük a közös hangot, akkor nem kell velük foglalkozni. De a barátság nem azon múlik, hogy ez drogozik,az WOWozik. lehet másról is beszélni. Hiszen a WOW is csak egy hobby. Deszkások sem folyton a deszkáról beszélnek. ;)
Csajok:
-Ha egy lány többet akar mint barátság, viszont ez nem kölcsönös, szépen mondd meg neki, hogy mi a helyzet. Pl; Bocs, nekem nem kell csaj, de barátok lehetünk.
Csak ugyebár ez a szokásos duma, ami kissé cink.
Bár szerntem, te is odamehetsz akárkihez, - nem éppen lányhoz- és összelehet haverkodni. ;)
na sok sikert!
Pacsi.
19F
Hát a füvesek azok tippem szerint nem csak füveznek, de mindegy, a lényeg, hogy nem arra vágyom, hogy a baráti köröm üljön és a semmin vihorásszon meg punnyadjon, amíg én unatkozom.
WOW - osok egyszerűen unalmasak, nem is hiszem, hogy képesek közösségi életre, azonnal hazamennek suli után "kockulni".
Amúgy köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!