Miért van ennyire kevés haverom/barátom?
Mindig is egy-két barátom volt.
Volt akivel megszakadt a kapcsolat mert másik suliba kerültem, utána lett "helyette" másik barát. Nem tudom miért de össz-vissz 5 haverom és barátom van. Ők nem mind ismerik egymást, más az érdeklődési körük is. Van akit már gyerek korom óta ismerek, van akit csak 2-3 éve.
Van olyan haverom aki jár bulizni de SOHA nem hívott még el. Vajon miért? szégyell a többi haverja előtt? Általában nem hívnak sehova, igaz van aki nem is mozdul ki, de van aki jár fesztiválokra, koncertekre de mégse hív.
Nincs is konkrét haveri/baráti köröm akivel el tudnék menni bulizni, sörözni.
Unalmas lehetek? Nem vagyok egy szent gyerek, nem vetem meg a bulit és a piát de nem is vagyok alkoholista.
Néha jobb, ha az embernek csak kevesebb igazi barátja van, mintha lenne 50 olyan, aki csak kihasznál esetleg. Mennyi idős vagy?
Az a haverod, aki nem hív el, lehet, hogy úgy gondolja, hogy az nem érdekel téged. De ha mondanád neki, hogy szívesen elmennél vele, biztosan nem mondaná, hogy ne menj. Ott is megismerkedhetnél akár az ő ismerőseivel is. Nem hiszem, hogy szégyell, az írásod alapján normálisnak, értelmesnek tűnsz. Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!