Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok wc-re menni ha...

Nem tudok wc-re menni ha valaki a közelben van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok nagy wc-re menni mert tartok a hangoktól. Általában szorongatom, és csak akkor megyek, ha senki nincs itthon, viszont ilyen ritkán van. Egyetemista vagyok, öten lakunk egy albérletben. Ez nem mehet így, mit tegyek? Ti foglalkoznátok vele?
2014. nov. 15. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
nyugi rajtad kívül sokan vannak így. de legjobb megoldásnak én is a laptopot látom..:D benyomod a hangerőt és ha tudod h elnyomja a hangokat akk nyugodtabb leszel. legalábbis remélem! sok sikert :)
2014. nov. 15. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
12%
Én simán szoktam laptoppal wc-re járni, vagy épp a telefonomat nyomkodni közben :D
2014. nov. 15. 23:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Én lassan szarok akkor nincsenek hangok
2014. nov. 15. 23:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. Nyisd meg a csapot ha van bent, vagy kapcsold be kint a tévét, nézd egy darabig, aztán szünetben menj ki, tegyél be zenét stb
2014. nov. 15. 23:27
 15/20 anonim válasza:

Nekem egyik barátnőméknél rohadtul vékonyak a falak a wc közvetlen a konyha mellett van és a konyhában mindig vannak. Pont rám jött a kaksizást,próbáltam tartogatni,de nem ment,haza menni csak ez miatt nem akartam.Így bementem és azt tettem mintha telefonálnék bekapcsoltam egy zenét aztán úgy tettem mintha beszélgettem volna.Közben sehol semmi :D

Telefonon is rakhatsz be zenét. Ha meg rákérdeznének azt mondod unod a wc-és jobban telik az idő egy kis zene hallgatással :DDDDD

Mondjuk jó részt én is lassan intézem akkor halk.

2014. nov. 15. 23:44
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Hát, felőlem fingorászhatsz kedvedre, nem gáz, de ha bevinnéd a laptopod vagy a telefonod, hülyére röhögném magam.
2014. nov. 15. 23:48
 17/20 anonim válasza:
80%
Ha hülyét csinálsz magadból, énekelsz, áltelefonálsz, zenét hallgatsz, akkor is mindenki tudni fogja hogy pont sz.rni vagy. Mit gondolsz, amikor kijössz, a szagokról is azonnal tudni fogják mit csináltál bent. Mi lakótelepen lakunk, és a szomszéd wécéjável egy falon van a miénk. A melletünk, alattunk és fölöttünk lévőket mindig hallom amikor éppen ürítenek. Gondolom ők is ugyanezt hallják tőlünk. Tegnap éppen hallottam hogy a nő ordibál a gyerekeinek hogy "hagyjatok már nyugodtan szarni".
2014. nov. 16. 00:08
 18/20 anonim válasza:
érdekes ha én megyek wcre másoknak halvány fingja sincs, hogy mit csinálok ott bent
2014. nov. 16. 01:27
 19/20 anonim válasza:

Hallgas hangosan walkmant. Akarom mondani iPodot. Akkor legalább Te nem hallod ahogy szétfingod a WC-t.

Én ezt vonat kabinban tapasztaltam meg :D

2014. nov. 21. 21:03
 20/20 anonim válasza:

Nem jó.

Szük helyben ha nagyot fingunk a légnyomás kiránthatja az ipadot a kezunkből s összetörik, rosszabb esetben a wvbe kerül

2014. nov. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!